OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: Instagram / carlabujalil

60-luvun ikoni Twiggy luottaa yhä näyttävään silmämeikkiin

Lesley Lawson, eli Twiggy, oli yksi 1960-luvun kuuluisimmista malleista ja populaarikulttuurin ikoneista. Hänen näyttävät räpsyripsensä koristivat lukuisien lehtien sivuja ja hänen kasvonsa nousivat yhdeksi vuosikymmenen ikimuistoisen diskomeikin symboleista. Tätä nykyä 73-vuotias nainen luottaa jo hieman luonnollisempaan tyyliin.

– Se dramaattinen look ripsineen kaikkineen, jota suosin 60-luvulla? En usko, että tekisin niin nyt. Nykyään haluan käyttää meikkiä korostaakseni omia piirteitäni sen sijaan, että yrittäisin muuttaa niitä, Twiggy myöntää muotilehti Marie Clairelle.

Se ei kuitenkaan tarkoita, etteikö Twiggyn luottomeikki yhä vuonna 2022 painottuisi silmiin.

– Minun tyylissäni silmät ovat kaiken keskiössä, sanoo nainen, joka tunnustaa rakastavansa muun muassa klassista smoky eye -meikkiä.

Takaisin diskoon

Vaikka paakkuuntuneet megaripset eivät kuulu hänen nykyiseen tyyliinsä, rakastaa Twiggy edelleen näyttävää meikkiä, etenkin juhlatilaisuuksissa. Myös diskotyylillä on aina paikka hänen sydämessään. Se kuuluu hänen motossaankin.

– Kimallusta ei voi koskaan olla liikaa, hän huudahtaa.

Siksi onkin varsin osuvaa, että Twiggy tähdittää nyt Charlotte Tilburyn uutta kosmetiikkamallistoa, joka ammentaa innoituksensa kuuluisan Studio 54:n ajoista. Jos Twiggy sanookin, ettei hän yrittäisi enää kopioida nuoruusvuosiensa tyyliä sellaisenaan, diskon henki ei ole kadonnut hänestä mihinkään. Päin vastoin, silloin kun ajat ovat kovat, on aika kaivaa glitterit esiin.

– Juuri nyt on otollinen hetki palata takaisin upean disko-aikakauden eskapismiin. Mikään ei tuo hymyä huulille yhtä tehokkaasti, kuin kimallus ja glamour. Meikki voi ihan aidosti vaikuttaa mielialaan ja saada sinut tuntemaan olosi mahtavaksi, hän vakuuttaa.

Lähde: Marie Claire, Instagram