OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: Petri Anttila

Antti Tuisku päättää uransa Ruisrockissa

Antti Tuiskun uran viimeinen keikka koetaan Ruisrockissa Turussa 7.–9.7.2023. Turun Ruissalossa tapahtuvan spektaakkelin jälkeen artisti vetäytyy keikkalavoilta ja sinetöi artistiuransa toistaiseksi. Tuisku on suomalaisella musiikkikentällä massiivinen artisti, mistä tuoreimpana esimerkkinä ovat ikoniset Bailantai-keikat Olympiastadionilla. Hittejä toisensa perään julkaissut tekijä jättää lähtemättömän jälkensä suomalaiseen popmusiikkiin.

– Nyt kun tiedän vetäytyväni pois keikkalavoilta ja elämässäni alkaa puhaltaa uudet tuulet, sitä alkaa automaattisesti summaamaan asioita omassa päässään. Yksi hienoimpia asioita näiden vuosien aikana on ollut lämpimät kesäillat, suuret festivaalit ja maailmaa rakastava yleisö, joka on tullut unohtamaan maailman murheet hyvän musiikin ja seuran avulla, Tuisku kuvailee.

Artisti on erityisen tunnettu keikoistaan, joita leimaavat intensiivisen lavapresenssin lisäksi visuaalisuus, vaativat koreografiat ja yllätyksellisyys.

– On suuri kunnia, että Antti Tuisku haluaa päättää uransa nimenomaan Ruisrockissa, ja tuntuupa upealta julkistaa ensimmäiset kesän 2023 uutiset, Ruisrockin promoottori Mikko Niemelä iloitsee.

Lähde: Ruisrock