OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Hannele Lauri puhuu suunsa puhtaaksi Tiina Jylhän uudessa ohjelmassa

Tarvitseeko Hannele Lauri miestä elämäänsä? Kuka saa päättää mitä vaatteita Hannele pukee? Miten onnistuu kryptovaluutoilla sijoittaminen? Tiina Jylhä vie uudessa keskusteluohjelmassaan Hannele Laurin syvään päähän, eikä päästä rakasta ystäväänsä helpolla!

Perjantaina 11. marraskuuta ensi-iltansa saa Tiina Jylhän ikioma talk show, jonka vieraina tulemme näkemään monia eri suomalaisia julkisuuden henkilöitä. Tiinan talk show-ohjelman ensimmäisessa jaksossa vieraana on räväkkä Hannele Lauri, joka ei turhaa peittele sanomisiaan. Hän purkaakin sydäntään rehellisesti Tiinalle, joka tuo pöydälle tärkeät aiheet: miehet ja rakkauselämä, koti, työ, sijoittaminen ja tietysti media, sekä sen monet puolet. Mitä luulet, mitä mieltä Hannele Lauri on somekommentoinnista?

Katso jakso!