OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: Lochlainn Warren

Tallinnassa rokataan pankkiholvissa

Pankkiholvit ovat useimmiten sellaisia paikkoja, joissa moni ei elämänsä aikana pääse käymään. Tallinnassa on kuitenkin jo useamman vuoden ollut yksi holvi, johon pääsee, nimittäin suomalaisen Sampo-pankin pankkiholvi. Entisen pankin tiloissa sijaitsee nykyisin rokkibaari.

Rävala puiestee -nimisellä kadulla sijaitseva Barbar rock- ja metallibaari tarjoaa jokaiselle raskaamman musiikin ystävälle juuri sitä oikeanlasta tunnelmaa! Talon omaa olutta ja siideriä saa kupariputkesta alle vitosella, Fireball-shottikin tulee samalla budjetilla ja hurjimmat voivat tilata Devil’s Dozen-haasteen. Haasteessa tarjoillaan 13 erilaista juomaa ja haasteesta selvinneet pääsevät palkinnoksi kirjoittamaan nimensä baarin tolppaan.

Baari ei kuitenkaan ole pelkkä juottola, vaan tarjoaa säännöllisesti eri genreistä tunnettuja sekä nousevia bändejä ja karaokeiltoja. Uskaliaimmat voivat osallistua open stage-iltoihin. ”Virolaiset ja suomalaiset ovat monella tapaa samanlaisia ja erityisesti yksi asia, joka meitä yhdistää, on rakkaus erinomaiseen musiikkiin”, kertoo klubin perustaja ja omistaja Madis Velström. Suomalaiset ovat usein baarin asiakkaina, mutta myös esiintyjinä. Baarin lavalla on nähty vuosien aikana yli 100 suomalaista bändiä.

Barbar rock club
Avoinna ti-to 16-01, pe-la 16-03
Osoite: Rävala pst 8, 10145 Tallinn
www.barbarrockclub.com
Barbar Facebookissa

Kuva: Lochlainn Warren