OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuuden lapsen äiti Marja Jaara on elämänsä kunnossa

Uusimmassa Pieni pala elämää -jaksossa Hannan haastatteluvieraana on Marja Jaara. Marja ja Hanna ovat tutustuneet hiljattain kuntosalilla ja jaksossa he juttelevatkin kuntoilusta, motivaatiosta, ulkonäöstä ja mielen hyvinvoinnista. Tämän jakson sanoma on, että ikä on vain numeroita ja koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa itsestään huolehtimista.

Marja Jaara on kuuden lapsen äiti ja tämä upea 38-vuotias nainen on erittäin hyvässä kunnossa. Neljä kertaa viikossa salilla käyvä Marja asuu Iissä ja on pitopalveluyrittäjä yrityksessään Pitokamussa.

Liikunta on ollut aina lähellä Marjan sydäntä. Nuorempana hän on harrastanut yleisurheilua sekä juoksemista, mutta lasten saaminen toi pitkän tauon urheiluun. Marja heräsi omaan huonoon oloonsa liikumattomuuden takia ja lasten myötä oli kertynyt ylipainoakin. Liikunnan jääminen elämästä heikensi elämän laatua ja jaksamista.

Marja löysi uuden kipinän liikuntaan vuonna 2019 ja teki kokonaisvaltaisen elämäntaparemontin. Ravinto ja liikunta palasivat elämään ja tätä aktiivista elämää on nyt takana kolme vuotta. Terveellinen elämäntapa on nykyään Marjan hyvinvoinnin perusta.

Kateudesta tai negatiivisista kommenteista Marja ei välitä, eikä nykyään niihin edes kiinnitä huomiota. Omaan tekemiseen keskittyminen ja positiivinen ajattelu ovat osa Marjan elämäntapaa.

Katso Pieni pala elämää jakso:

Pieni pala elämää -sarjan uusi jakso ilmestyy joka toinen tiistai Oholla kello 19.00.