OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: unsplash.com

Näistä povataan vuoden suurimpia kauneustrendejä

Uusi vuosi on lähtenyt käyntiin ja se tuo tietenkin mukanaan myös uusia trendejä. Viime kuukausien somesyötteet ja muotinäytökset ovat antaneet vihiä siitä, mitä tuleva vuosi tuo tullessaan. Muotiraamattu Vogue antoi oman ennusteensa siitä, mitkä tulevat olemaan vuoden 2023 suurimmat trendit.

Y2K

Y2K-muodin ennustetaan jatkavan voittokulkuaan. Uuden sukupolven nollaritulkinnassa korostuu leikkisyys, joten Voguen mukaan odotettavissa onkin paljon kimalletta, metallinhohtoa ja pastellisävyjä.

Lämpimät värit hiuksissa

Voguen mukaan hiusvärit lämpenevät tänä vuonna. Tuhkanvaalean ja pikimustan tilalle tulee lämpöä huokuvia sävyjä, kuten hunajaa ja kastanjaa. Lämpimät sävyt ovat maanläheisiä ja tuovat kaunista hehkua kasvoille. Ei ihme, että julkkikset Kim Kardashianista Bella Hadidiin ovat hiljattain vaihtaneet lämpimämpään.

Retro-iho

Vuonna 2023 iho suorastaan hohtaa. Terve ja kuulas iho on edelleen in, mutta siihen haetaan entistä överimpää hehkua meikeistä. Voguen mukaan tavoitteena on vanhan Hollywoodin henkeen salamavalojen räiskeessä loistava iho.

Kasvo- ja vartalokorut

Keho on tänä vuonna elävää taidetta. Voguen mukaan erilaiset väliaikaisia koristeet, kuten iholle liimattavat korukivet ja 3D-kynsitaide, kasvattavat suosiotaan. Instagram on täynnä ideoita ja taivas on rajana.

Vahvat rajaukset

Eyelinerin kanssa ei nyt ujostella. Viime vuosien ekstrapitkät cat eye -rajaukset ja TikTokista tutut seireenisilmät ovat vasta alkua. Rajauskynillä saa nyt leikitellä ja luoda yllättäviä tyylejä.

Vähemmän kulmakarvoja

Tummat, tuuheat kulmat ovat pysytelleet pitkään muodissa, mutta nyt tuulen suunta näyttää vaihtuneeen. Ohuet Y2K-kulmakarvat tekevät nyt uhkaavasti paluuta ja vaalennetut kulmakarvat ovat trendi, johon julkkikset yksi toisensa jälkeen ovat hurahtaneet. Doja Cat vei asian vielä pidemmälle ajelemalla kulmansa kokonaan pois.

Ihonhoitoa meikin sijaan

Luonnollinen iho on uusi meikki. Muotinäytöksissä Khaitesta Proenza Schouleriin on suosittu niin sanottua meikitöntä meikkiä, jonka keskiössä on raikas ja alaston iho. Voguen viesti on selvä: hyvä ihonhoitorutiini on kaiken perusta.

Alati kehittyvä shag-tukka

Takatukka ei ole enää pitkään aikaan ollut pannassa. Moderni shag-tukka on huipputrendikäs ja sen erilaiset versiot ovat vallaneet somesyötteet; on kiharaa shag-kampausta ja susitukkaa. Kampaajat saavat toteuttaa luovuuttaan ja räätälöidä jokaiselle asiakkaalle yksilöllisen leikkauksen.

Huollettu manikyyri

Jennifer Lopezin kynsitaiteilija Tom Bachikin sanoin, ei ole mitään kamalampaa kuin täydellinen väri tuhlattuna hoitamattomiin kynsiin. Manikyyri saa olla elegantti tai leikkisä, villi tai naturelli, kunhan kynnet ovat hyvinvoivat ja siistit. Panosta siis ihan ensimmäiseksi käsien ja kynsien hoitoon.

Lähde: Vogue