OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: Hanna Maaria

Hanna Maaria esiintyy Sanan uudella musiikkivideolla

Tämän viikon Pieni pala elämää -jakso sukeltaa musiikin maailmaan. Hanna Maaria pääsee nimittäin esiintymään Sanan uudelle musiikkivideolle. Kun video on saatu purkkiin, haastattelee Hanna päätähteä Sanaa, eli Sanna Rönnbergiä.

Sanna Rönnberg on oululainen artisti, joka tunnetaan paremmin nimellä Sana. Sana yhdistelee musiikissaan modernia poppia ja räppiä. Tämän viikkoinen Pieni pala elämää -jakso onkin kuvattu Sanan uuden musiikkivideon jälkimainingeista ja Hanna Maaria sekä Sana keskustelevat uudesta kappaleesta.

Kuva: Hanna Maaria

Sanan uusi biisi Legenda julkaistaan 27.1.2023 ja Hanna Maaria haluaakin perehtyä Sanan kanssa biisin sanomaan. Sana kertoo, että hänet on usein leimattu kusipääksi, vaikka todellisuudessa taustalla onkin jotain aivan muuta. Hanna Maaria ja Sana pureutuvat syvällisemmin aiheeseen ja keskustelevat myös muiden tuomitsemisesta ja toisten puolustamisesta. Hanna Maaria kokee tarvetta nousta vastarintaan somessa ilkeileviä kommentteja vastaan, sillä varsinkin somessa toisten haukkuminen on yleistynyt valtavasti.

Hanna Maaria kuvailee päivää:

Kuvauksissa oli todella mahtava tunnelma ja kuvauksiin osallistuneilla oli erityisen hyvä yhteishenki. Me teimme varmasti upeaa jälkeä videolle, siitä ei ole epäillystäkään.

Kiitos kaikille, oli kyllä upea päivä ja kiitos siitä, että minäkin sain kunnian esiintyä juuri tällä musiikkivideolla! Tällainen hieno ja uusi kokemus ei aivan heti unohdu.

Hanna Maaria paljastaa, että musiikkivideon teosta jäi hienot tunnelmat ja yhteishenki oli omaa luokkaansa. Ensimmäinen kokemus musiikkivideolla esiintymisestä oli siis loistava. Uusimman musiikkivideon pääsee siis katsomaan 27.1. ja Sana toivookin nostetta myös somessa, esimerkiksi TikTokissa.

Katso Pieni pala elämää -jakso: