OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Valokuva: Maria Ilonen

Dark rock -bändi DOL julkaisi toisen singlen tulevalta minialbumiltaan

Kotimainen dark rockia soittava DOL julkaisee tänä keväänä toisen minialbuminsa “Amor Brutale”. Nyt hämeenlinnalais-helsinkiläinen yhtye on julkaissut toisen singlen tulevalta julkaisulta. 

Kuuntele “Hand Of Hate” musiikkipalveluista: https://push.fm/fl/dol-handofhate

Kappale on sävelletty alunperin 2020 loppupuolella yhtyeen laulaja-kitaristi Eero “Mc” Veren toimesta. Tavoitteena oli etsiä yhtyeelle uudenlaista soundia, joka toimisi tulevan EP:n musiikillisena suuntaviivana. Lopputuloksena on bändin aiempaa tuotantoa selvästi tummasävyisempi ja raskaampi ilmaisu. Kappaleella kuullaan myös runsaammin syntikoita ja sampleja. Sanoitusten osalta kappale on synkkä itsetutkiskelu siitä tunnetilasta, kun kokee ettei ansaitse onnellisuutta ja vaikka sitä saavuttaisikin niin se johtaa lopulta aina vain suruun.