OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Valokuva: Jon Kangas

Kotimaisen melankolista metallia soittavan Abandon All:n uusi kappale käsittelee koulukiusaamisesta

Pirkanmaalainen melankolista metallia soittava Abandon All julkaisee myöhemmin tänä vuonna Far Away -debyyttialbuminsa. Nyt levyltä on julkaistu toinen singlelohkaisu.

“Stupid People” kertoo koulukiusaamisesta, joka koskettaa ja vaikuttaa monen lapsen ja nuoren elämään. Myös muutama Abandon Allin jäsen on joutunut käymään läpi samaa elämässään ja siksi yhtye haluaa nostaa vaikean aiheen esille.

Katso lyriikkavideo: 

Vuonna 2020 perustettu bändi haki muotoaan alkutaipaleen ajan ja vakiintui 2021 kokoonpanoon Monia Sommer (Laulu), Juha Nygren (Kitara), Kari Harjunniemi (Kitara), Ami Havukainen (Rummut) ja Sami Heinonen (Basso)