OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Teatraalista melodista metallia soittava ENDLESS EXAM julkaisi musiikkivideon tulevan debyyttialbumin sinkkukappaleesta

Valokuva: Nina Mönkkönen

Endless Exam on julkaissut toukokuussa julkaistavalta debyyttialbumiltaan uuden singlen ja musiikkivideon. Kappale kantaa nimeä Dream of Fairytale jossa liikutaan kauhun- ja unensekaisissa tunnelmissa. Albumi julkaistaan Inverse Recordsin kautta.

Endless Exam on kotimainen vuonna 2020 perustettu teatraalista ja modernia metallia soittava yhtye. Bändi on julkaissut aiemmin kolme singleä. 

Bändi taustoittaa kappaletta:
“Biisi kertoo parempien ihmisten johtamasta työmaailmasta, jossa ei tavallisen ihmisen arvolla ja panoksella ole mitään merkitystä ja heitä voidaan vain käyttää hyväksi osana konetta. Heidän tavoite on saada vain käskyttää ja antaa tekijälle luulo siitä, että heitä kuunnellaan.


Kuitenkin ilman näitä osia ei mikään kone pyöri. Tekijät alkavat vastarintaan ja näiden “parempien ihmisten” kuvittelema maailma alkaa hajoamaan. He huomaavat ettei mikään toimi ilman näitä tavallisia ihmisiä. He ovat kaiken perusta ja heidän arvoa, jos ei huomioida, ei myöskään kone pyöri.”

Livenä bändin voi nähdä 31.3 Bar Rockbearissa Vantaalla

Katso musiikkivideo: https://youtu.be/_2vZTD9mCFA Kuuntele single musiikkipalveluissa: https://push.fm/fl/endlessexam-dreamoffairytale

Lähde: Inverse Records