OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Portugali – Praia da Manta Rota

Kuva: Ohotv

Praia da Manta Rota on kaunis hiekkaranta, joka sijaitsee noin 4 kilometrin päässä Vila Nova de Cacelan kaupungista Portugalissa. Ranta on suosittu lomakohde matkailijoiden keskuudessa sen kirkkaan turkoosin veden, pehmeän hiekan ja kauniiden maisemien vuoksi. Praia da Manta Rota on myös erittäin lapsiystävällinen, sillä ranta on matala ja rauhallinen, ja se sopii hyvin uimiseen ja auringonottoon.

Rannalla on monia palveluita, kuten ravintoloita, baareja, pukuhuoneita, suihkuja ja vuokrattavia rantatuoleja ja -varjoja. Rannan lähistöllä on myös useita hotelleja, hostelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja, jotka tarjoavat mukavan tukikohdan loman aikana.

Praia da Manta Rota sijaitsee luonnonkauniissa ympäristössä, jossa on paljon mahdollisuuksia ulkoiluun ja luontoon tutustumiseen. Lähellä sijaitsevat esimerkiksi Ria Formosa -luonnonsuojelualue ja Vila Real de Santo Antonion kaupunki, jossa voi tutustua Portugalin kulttuuriin ja historiaan. Kaiken kaikkiaan Praia da Manta Rota on ihana paikka rentoutua, nauttia auringosta ja vedestä, ja tutustua Portugalin kauniiseen etelärannikkoon.

Lähde: ohotv