OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Ylöjärveläinen Wooden Shadow julkaisee debyyttialbuminsa kesäkuussa – Chaosreign single antaa ennakkomakua tulevasta!

Promokuva: Wooden Shadow.

Ylöjärveläinen Wooden Shadow julkaisee tulevan debyyttialbuminsa ‘Eternal Land Of Wrath And Mourn’ 16.6.2023 Inverse Recordsin kautta. Albumilta lohkaistiin tänään toinen single Chaosreign.Kuuntele Chaosreign single: https://push.fm/fl/wooden-shadow-chaosreign 

“Chaosreign” sinkku Wooden Shadowin debyyttialbumilta “Eternal Land Of Wrath And Mourn” on sekoitus vihamielisyyttä ja kaaoksen tuomaa pimeyttä, joka tarjoaa musiikilla runsaan määrän melodioita ja variaatisoituja sektionvaihdoksia. Wooden Shadowin nokkamies, multi-instrumentalisti Jeremia Ponto tarjoaa laulullaa lisää monipuolisuutta sekä black metallin omaista korkeaa rääkynää, että myös puhtaita lauluja, joita löytyy myös lisää albumin muista kappaleista.


Albumin digitaalinen ennakkotilaus: Bandcamp

BIOGRAFIA:
Wooden Shadow on tänä vuonna 23 vuotta täyttävän Jeremia Ponton perustama melodista/sinfonista mustaa metallia esittävä soolo-projekti/bändi. Vahvoja vaikutteita löytyy suomalaisesta kansanmusiikista ja kirkkomusiikista. Lyriikat käsittelevät ihmisen sisäistä pimeyttä, surua ja elämä/kuolema-ajatuksia.

Jeremia Ponto on vuodesta 2020 lähtien perustamansa Wooden Shadowin multityöntekijä, joka vastaa itse sävellyksistä, lyriikoista, äänityksistä ja kaikista instrumenteista omassa kotistudiossa Ylöjärvellä, josta hän on kotoisin.

Wooden Shadow on julkaisut omakustanteisesti 3 sinkkua ja yhden EP-julkaisun ja viimeisten kuukausien aikana työn alla on ollut debyyttialbumi “Eternal Land Of Wrath And Mourn” julkaistaan 16.6.2023 Inverse Recordin toimesta.