OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kesän makuelämyksiä.

Varmista, että grillipelisi on huipussaan tänä kesänä. Oikeat valmistelu-, maustamis- ja grillaustekniikat voivat auttaa sinua tarjoamaan suosikkiruokasi maukkaimmalla tavalla koko kesän.

Ota huomioon nämä makuasiantuntijoiden vinkit Watkinsilta.

Mausteet, jotka pysyvät
Ensimmäinen askel vaikuttavaan makuun on asianmukainen valmistelu. Kuivamaustamista varten taputtele lihaa tai viipaloituja vihanneksia (kuten kesäkurpitsaa) talouspaperilla kuivaksi. Hiero sitten 1-2 teelusikallista kasviöljyä jokaiseen palaan, jotta maustaminen tai kuivahieronta tarttuu paremmin.

Marinadeja varten, sekoittamisen jälkeen – mutta ennen lihan lisäämistä – varaa 2 ruokalusikallista marinadiliemiä lihalle grillauksen aikana kastamiseksi. Jos olet kuutioimassa lihaa (paitsi katkarapuja), tee se ennen marinadin lisäämistä, jotta jokainen pala imee mahdollisimman paljon makua.

Lopuksi, mikään grillausmenu ei olisi täydellinen ilman hampurilaisia. Lisäämällä tähän amerikkalaiseen klassikkoon tarkoitetun mausteen, kuten Watkins Organic Hamburger Seasoning, saat unohtumattoman makupiristelyn. Tarvitset noin 1 ruokalusikallisen maustetta 450 grammaa jauhelihaa kohden – varmista vain, että sekoitat sen perusteellisesti ennen pihvien valmistamista, jotta maku jakautuu tasaisesti.

Maku kaikille suosikeillesi
Vaikka suurin osa ihmisistä ajattelee lihoja grillauskaudella, on niin monia tapoja maustaa kaikki suosikkiruokasi ja -juomasi. Fajitoille voit käyttää chili-lime-maustetta lihalle ja laittaa sitä myös limonadin tai margaritan reunaan.

Voit myös vaihtaa ranskalaiset perunat paistettuihin perunoihin hyvin maustetun hampurilaisen kanssa. Kokeile pippuri-parmesaanimaustetta makujen täydentämiseksi. Jos etsit viimeistelyä pihville, sienet ovat täydellinen lisäys ja voit käyttää samaa pihvimaustetta niiden valmistamiseen.

Näyttävä lisuke
Grillattu maissi tekee tuoretta, mehukasta lisuketta kesäaterioille. Pehmeiden jyvien ja miedomman hiiltyneen maun saamiseksi jätä kuoret päälle, liota maissia vedessä 20-30 minuuttia ja grillaa keskilämmöllä 15-20 minuuttia. Lisää hiiltyneen ja karamellisoidun maun saamiseksi poista kuoret ja grillaa keskilämmöllä 8-10 minuuttia, käännä usein.

Grillauksen jälkeen poista kuoret (tarvittaessa) ja voitele maissi kevyesti voilla ennen maustamista. Maissi sopii monenlaisiin makuihin – ole luova Watkins Organic Mesquite, Chili Lime tai Peppercorn Parmesan maustesekoituksilla tehdäksesi muistettavin maissisi koskaan.

Mitä tahansa lisäätkin menuusi, nauti uusien kesäklassikoiden löytämisestä. Lisää makuja ja grillauksen inspiraatiota löydät osoitteesta watkins1868.com.

Southwest Porsaankyljykset

  1. Yhdistä chili-lime-mauste, mustapippuri, ruokaöljy ja vaaleanpunainen suola. Levitä seos tasaisesti porsaankyljyksille. Peitä ja jäähdytä vähintään 30 minuuttia.
  2. Kuumenna grilli keskilämmölle. Grillaa porsaankyljyksiä 4-5 tuumaa lämmönlähteestä, käännä usein, kunnes ne eivät ole enää vaaleanpunaisia luun läheisyydessä. Tarjoa halutessasi tulisen kastikkeen kanssa.

Pippuriset naudanlihavartaat

  1. Ripottele filee pihvimausteella ja mustapippurilla. Pujota naudanliha varrastikuiksi yhdessä paprikan, sipulien ja sienien kanssa, halutessasi.
  2. Kuumenna grilli keskilämmön yläpuolelle. Grillaa, käännä satunnaisesti, kunnes liha on kypsää haluttuun kypsyysasteeseen, 5-7 minuuttia. Tarjoa kypsennetyn couscousin tai riisin päällä.

Photos courtesy of Shutterstock

LÄHDE:
Watkins Spices