OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Norja

Norja – tuo viikinkien ja vuonojen maa. Suomen naapurimaa Norja tarjoaa suomalaisille matkailijoille erittäin viihtyisiä lomamatkoja. Yksi syy tähän on se, että se on niin monipuolinen – riippuen siitä, oletko pohjoisessa vai etelässä, voi lomasi olla joka kerta jotain täysin uutta.

Norjassa asuu hieman yli viisi miljoonaa ihmistä ja sen pääkaupunki on Oslo. Norja on täydellinen matkakohde niille, jotka etsivät esimerkiksi viihtyisää viikonloppulomakohdetta, urheilullista lomaa tai maisemalomaa. Tietysti Norjasta löytyy paljon muutakin, mutta nämä ovat ehdottomasti meidän suosikkisyitä sille, miksi Norjaan kannattaa lähteä lomalle.

Oslo

Norjasta monelle tulee mieleen ensin se, että Norja tunnetaan varakkaana valtiona. Oslossa tästä varakkuudesta ja sivistyneisyydestä pääsee nauttimaan täysin rinnoin. Kyseessä on moderni kaupunki, jossa on kaikki tarvittavat palvelut.

Osloon pääsee lentämään Helsingistä suoraan, mikä tekee matka-ajasta mukavan lyhyen. Halpalentöyhtiö Norwegian mahdollistaa edulliset liput. Lentokentältä Oslon keskustaan pääsee kätevästi lentokenttäjunalla, joka saapuu suoraan Oslon rautatieasemalle. Sieltä eteenpäin kulkeminen voi jatkua esimerkiksi julkisilla, jotka toimivat Oslossa todella hyvin.

Suosittelemme Osloa erityisesti niille matkailijoille, joita kiinnostaa kulttuuri ja/tai urheileminen. Oslo tarjoaa mukavia kuntoilumahdollisuuksia erilaisine nähtävyyksineen ja lisäksi kaupungissa on runsaasti erilaisia museoita, joihin kannattaa tutustua. Voit lukea lisää museoista esimerkiksi täältä.

Mietitkö viikonloppulomaa Oslossa? Katso tämä video, niin voit saada vinkkejä matkaan!

Täydennämme tätä sivua sitä mukaa, kun itse saamme kokemuksia Norjasta! Mikäli sinulla on juttuideoita, niin ota yhteyttä meihin ja keksitään jotain hienoa.