OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

CoronaCabaree

CoronaCabaree on virtuaalinen konserttisarja. CoronaCabareen taustalla on koronatilanteen myötä työttömäksi jääneiden artistien sekä muiden tapahtuma-alalla työskentelevien avustaminen ja yhdistäminen. Yhdeksi kokonaisuudeksi kaikki yhdistyvät CoronaCabaree-konserttien kautta touko- ja kesäkuun aikana.

CoronaCabareet koostuvat sekä lapsille että aikuisille suunnatuista konserteista.


Miten konsertit saivat alkunsa?

Idea sai alkunsa siitä, kun konserttien tapahtumapäällikkö ja näyttelijä-juontaja Emma Jäntti teki ehdotuksen Juha Palotien aloitteeseen virtuaalikonserteista Facebookissa pari kuukautta sitten. Ajatus herätti heti alusta alkaen suurta kiinnostusta ja näin syntyi CoronaCabareen pohja. Ideana oli ohjelmakokonaisuus, jonka avulla yleisö pystyy avustamaan esiintyviä taiteilijoita pääsemään korona ajasta yli. Korona-aika on osunut suuresti artisteihin ja koko tapahtuma-alalle.

Aloite sai suurta kannatusta ja esiintyjiä alkoi ilmottautua sankoin joukoin. Emma Jäntti laittoi pyörät pyörimään. Täysin uusi innovaatio, korona-ajan selviytymiseksi kehitetty konserttisarja tulee näkemään päivän valon ensimmäisen kerran toukokuussa. Konserttisarja sisältää konsertteja sekä lapsille että aikuisille ja niitä on yhteensä kymmenen.

CoronaCabareelle on myönnetty Business Finlandin tukirahoitus ja Evenderin sivuilta selviää tarkasti mihin tukirahat käytetään. OHO TV ei saa Business Finlandin tukea, vaan toimii konserttien välittäjänä puhtaasti hyväntekeväisyydestä tärkeän asian puolesta.


Katso aikaisemmat CoronaCabareet!

Koko perheen CoronaCabaree – ensiesitys 14.6.2020


Lasten CoronaCabaree – ensiesitys 13.6.2020


Koko perheen CoronaCabaree – ensiesitys 7.6.2020


Lasten CoronaCabaree – ensiesitys 6.6.2020


Koko perheen CoronaCabaree – ensiesitys 31.5.2020


Lasten CoronaCabaree – ensiesitys 30.5.2020


CoronaCabaree 2 – ensiesitys 24.5.2020


Lasten CoronaCabaree 2 – ensiesitys 23.5.2020


CoronaCabaree 1 – ensiesitys 17.5.2020


Lasten CoronaCabaree 1 – ensiesitys 16.5.2020

Konsertit ovat katsottavissa 30. kesäkuuta 2020 saakka.