OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Radisson Hotels

OHO Live TV:n yksi kumppaneista on Radisson Hotels, eli Radisson-hotelliketju, johon kuuluu yhteensä jopa kahdeksan (tammikuussa 2020) erilaista hotellibrändiä: Radisson Collection, Radisson Blu, Radisson, RED Radisson, Park Plaza, Park Inn by Radisson, Country Inn & Suites ja Art’otel. Jokainen näistä hotellibrändeistä on ainutlaatuinen ja tarjoaa erilaisille matkustajille erilaisia palveluita.

Miksi hotelliketjulla on monta brändiä?

Isojen hotelliketjujen etu on se, että niiltä löytyy kokemusta ja resursseja palvella erilaisia matkailijoita. Välillä matkailijat hakevat luksusta, välillä he kaipaavat jotain modernia ja edullista. Jotta hotelliketju pystyisi tarjoamaan omille asiakkailleen, erityisesti kanta-asiakkailleen parasta mahdollista palvelua, ovat nämä yhtiöt luoneet eritasoisia ja monenlaisia hotelleja, jotka palvelevat asiakkaita omassa kategoriassaan.

Radissonin hotelleissa nähdään eri tähtiluokituksia, eri tyylejä ja tietysti myös hintaluokkia. Mikäli olet esimerkiksi Radissonin kanta-asiakasohjelmassa ja haluat matkustaa juuri kyseisen ketjun hotelleissa, voit valita budjettiisi ja mieltymyksiisi sopivimman hotellin näistä eri brändeistä.

Milloin hotelli kannattaa varata?

Hotellialalla sääntönä on, että aikainen varaaja voittaa aina. Näin ollen matka kannattaa varata käytännössä heti, kun lomamatka on tiedossa. Hotellia varatessa kannattaa miettiä sitä, onko matka varmasti tulossa ja kannattaako varata peruutettavissa oleva hinta vai usein edullisempi, mutta joustamaton hinta.

Kumpi näistä sitten on parempi? Yhtä sääntöä tähän ei ole, vaan se riippuu täysin siitä, mikä vaihtoehto sopii juuri sinun suunnitelmiisi paremmin. Peruutettavissa olevia hintoja saattaa myös olla useita. Tämä tarkoittaa sitä, että voit joskus varata huoneen esimerkiksi niin, että sen voi peruuttaa kaksi viikkoa, kolme päivää tai 24 tuntia ennen. Mitä tiukempi se on, sitä edullisemmin hotellin usein saa.

Radisson Hotels julkaisee myös säännöllisesti kampanjoita, joita ei todellakaan kannata jättää väliin. Silloin tarjotaan asiakkaille huipputarjouksia, jotta saataisiin täytettyä sellaisia päiviä hotelleissa, kun niissä ei ole niin paljoa liikennettä ja varauksia. Voit saada hotelliöitä parhaimmillaan jopa puoleen hintaan.

Lue myös lisää Radissonin kanta-asiakasohjelmasta: