OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Logo

Fiksut Vaalikeskustelu tänään kello 17:00

Fiksut-keskusteluohjelman yhdeksäs jakso tänään kello 17:00 alkaen Oho.ee:ssä sekä Facebook-sivuilla. Aiheena tietysti eduskuntavaalit ja olemme kutsuneet kaikki Virossa asuvat eduskuntavaaliehdokkaat paikalle. Valitettavasti Peter Kreisler Tähtiliikkeestä ei päässyt osallistumaan, mutta jatkamme kahden muun voimin. Fiksunaattorina toimii Christina Daous.

Vieraat

Petri Suuronen

Yrittäjä, kauppatieteiden kandidaatti, toimittaja ja liberaalipuolueen eduskuntavaaliehdokas Uudellamaalla. Petrin mukaan yhteiskunta on olemassa ihmistä varten eikä päinvastoin, joten hän haluaisi tehostaa merkittävästi virkamieskoneiston toimintaa, suoraviivaistaa sääntelyä ja yksinkertaistaa sekä keventää verotusta. Virossa toimiva yksinyrittäjä haluaisi tehdä yksinyrittäjyydestä yhtä houkuttelevan vaihtoehdon myös Suomessa ja muutoinkin tukea pienten yritysten toimintaa ja kasvua. Käytännössä koko elämänsä moottoripyörien kanssa tekemisissä olleella Petrillä on ainutlaatuista erityisosaamista liikenteen ja erityisesti kaksipyöräisten moottoriajoneuvojen ja niitä koskevan lainsäädännön suhteen.

Jack Daous

Olen seurannut päätöksiä Turussa ja Suomessa vuosien varrella. Näin parhaaksi asettua ehdolle Suomen eduskuntaan, jotta päätökset tulevaisuudessa olisivat tehty kansalaistemme eduksi. Kotirauhan rikkominen, kaikenlainen väkivalta lapsiin kohdistuvista raakuuksista puhumattakaan, tulisi olla rangaistavaa kaikkein suurimmilla rangaistuksilla. Maahanmuuton tulee olla järkiperäisesti suunniteltua, ei pakonomaista ja sekavaa. Luontoon ja ympäristöön liittyvät asiat tulee hoitaa vastuullisesti, ei “Talvivaara-menetelmillä”. Virheistä tulee oppia ja ympäristö tulee ottaa huomioon valtion kehityksessä sekä lupa-asioissa.