OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kaupunkifestivaali Sweet Spot Festival on peruttu!

Kuvakaappaus Facebook-tiedotteesta

Monille suomalaisillekin tuttu, Tallinnassa järjestettävä kaupunkifestivaali Sweet Spot Festival on peruttu! Asiasta uutisoi virolainen verkkosivusto Elu24 tänään päivällä ja iltaan mennessä, noin kello 21, Sweet Spot Festivalin Facebook-sivuille ilmestyi tiedote.

Sweet Spot Festival raportoi, että lukuisat vastoinkäymiset eivät mahdollistaneet tapahtuman järjestämistä järjestäjien vaatimustasoonsa nähden. Tapahtuman perumista pidettään ainoana järkevänä ratkaisuna.

Sweet Spot Festival on ollut viimeisen kuukauden aikana suuri huolenaihe, sillä huhujen mukaan järjestäjiin olisi ollut mahdotonta ottaa yhteyttä. Sweet Spot Festivalin järjestiin kuuluu esimerkiksi Hardi Loog, joka toimi myös konkurssiin menneen Weekend Festival Baltic-tapahtuman parissa.

Sweet Spotiin oltiin odotettu lukuisia artisteja, joita ei usein Virossa nähdä. Lippuja ostetaan takaisin myyntipisteistä seuraavan kahden viikon ajan.