OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Elena Leeve nauttii juhannuksesta perheensä kanssa

Perjantaina Suomessa vietetään juhannusta. Keskikesän juhlaa, jolloin kaunis kesän ääni soi korvissa. Monelle juhannus on myös rauhoittumisen aikaa, kun taas osa lähtee festivaaleille tai jotkut viettävät juhannuksensa kaupungissa.

– Jos olisi ihan pakko valita, niin kyllä valitsisin sitten kumminkin kaupunkijuhannuksen, koska täällä on kaikkea. Seurasaaressa on kokko ja kaikenlaista. Näkee vähän sellaista toisenlaista Helsinkiä, niin kyllä sen valitsisin, näyttelijä Elena Leeve toteaa.

Juhannus on Elena Leevelle ennen kaikkea lomaa, mutta myös perheen ja sukulaisten näkemisen aikaa. Kiireisellä näyttelijättärellä on tänä vuonna aikaa hengähtää hetkiseksi mökin rauhassa, vaikka tekemistä riittää, kun suku kerääntyy yhteen viettämään keskikesän juhlaansa.

– Juhannuksena näkee perhettä, siis muutakin kuin sitä omaansa. Näen siskoani, äitiäni, isäpuoltani ja veljeäni. Kuten serkkujani ja tätiäni. Pitkästä aikaa istutaan yhteisen pöydän ääreen tai pelataan pöytäpingistä, Leeve kertoi juhannussuunnitelmistaan.

Elena Leeveä tullaan syksyn mittaan näkemään C Morella Sunnuntailounaan toisella tuotantokaudella ja lisäksi hän on mukana ollut myös jo keväällä C Moreen tulleessa Onnela -sarjassa. Teatteri työllistää myös naista, sillä Suomen Kansallisteatterissa jatkuu Kolme sisarta sekä hänet nähdään myös Q-teatterin lavalla syksyllä.