OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Legendsit kaasuttelevat Pärnussa (Kuva: Outi Talikka)

Bottas jahtaa voittoa Itävallassa – Rata SM -sarjaa Pärnussa

Viikonloppu on jälleen kerran bensankatkuinen, kuten monena muunakin kesäviikonloppuna on ollut. Kilpaa ajetaan niin maailmalla kuin kotimaassakin. Viikonlopun isoin karkelo käydään Itävallassa, jossa Formula 1- sarjan mestaruudesta kisataan kauden yhdeksännessä osakilpailussa.

Valtteri Bottaksen ja Kimi Räikkösen ajosuorituksia pääsee jännittämään lauantaina kello 16 aika-ajojen merkeissä, ja sunnuntainen kilpailu starttaa kello 16:10. MM-sarjaa johtaa tällä hetkellä Mercedeksen Lewis Hamilton.

Kemoran moottoriradalla ajetaan Road Racingin merkeissä. Kahden vuoden tauon jälkeen Kemoralle palaavasta ratamoottoripyöräilyn SM-sarjasta ajetaan viikonloppuna kauden toinen osakilpailu. Lauantaina kello 9 alkaen ajetaan aika-ajot kaikissa luokissa ja loppukilpailut alkavat lauantaina sekä sunnuntaina kello 13.

Road Racingiä ajetaan viikonloppuna Kemoralla (Kuva: Hinni Harju)

Rata SM -sarja jatkuu viikonloppuna Virossa Pärnussa. Kauden kolmannen osakilpailun näyttämönä toimii vauhdikas Auto24ring. Pärnussa nähdään muun muassa Legendsien kiivasta taistelua.

Siilinjärvellä taistellaan Motorcrossin SM-pisteistä Hamulan Motorcrossradalla. Petäjävedellä taas taistellaan Trialin SM-pisteistä. Hyvinkäällä vuorostaan kaasutellaan Jokamiesluokassa ja Konnevedellä Supermotot pääsevät vauhtiin sunnuntaina.

Kalpalinnassa nähdään 20 vuoden tauon jälkeen maineikas sprint- kisa. Turengin Autourheilukerho kunnosti radan kesäkisaa varten ja nyt se ajetaan kauden neljäntenä osakilpailuna.

Kari Haapalainen ajaa Kalpalinnassa viikonloppuna (Kuva: Historic Rallisprint- sarjan tiedotus)

Lauantaina voi ihastella Driftingiä Jyväskylässä, kuten pienoisautoiluakin. Watercrossia ajetaan Jolmanpudaksen uimarannalla ja Drag Racingiä Helsingin Malmin lentokentällä.

Kartingin harjoituskilpailut ajetaan sunnuntaina sekä Ylämyllyn moottoriurheilukeskuksessa että Rovaniemen Mäntyvaaralla. Viikonloppuna ajetaan lisäksi rata-autoilun Historic Race Botniaringillä, Motorcrossin Nationell Motocrosstävling Lemlandissa, Ahvenmaalla sekä Kartingin SM-sarjaa Kotkassa.

Maanantaina viikonlopun aikana ajetut kilpailut nivotaan yhteen Oho Live TV:n uudessa ohjelmassa MotorXpressissä. Ohjelmaa voit seurata Oho Live TV:n kanavalla kello 19.