OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

SPIELBERG, AUSTRIA - JUNE 30: Race winner Max Verstappen of Netherlands and Red Bull Racing celebrates on the podium during the F1 Grand Prix of Austria at Red Bull Ring on June 30, 2019 in Spielberg, Austria. (Photo by Lars Baron/Getty Images)

Tuomaristo vahvisti Itävallan GP:n tulokset – Verstappen sai pitää voittonsa

Tuomaristo ei nähnyt Max Verstappenin ohituksessa rangaistavaa ja Verstappen sai pitää voittonsa.

Itävallan GP:n tulokset vahvistettiin ja Red Bullin Max Verstappenin sai pitää voittonsa. Tuomaristo tutki Verstappen ohitusta Ferrarin Charles Leclercistä kierroksella 69. Tutkinnassa tuomaristo tuli siihen tulokseen, että teko ei ollut rangaistava.

Näin ollen siis Verstappen voitti Itävallan GP:n ja Leclerc oli toinen. Valtteri Bottas Mercedeksellä ajoi kilpailussa kolmanneksi ja Ferrarin Sebastian Vettel oli neljäs. MM-sarjaa johtava Lewis Hamilton sijoittui viidenneksi. Alfa Romeolla ajava Kimi Räikkönen oli kilpailun yhdeksäs.

MM-sarja jatkuu kahden viikon päästä Silverstonessa Iso-Britanniassa.

Kuva: Lars Baron / Getty Images