OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Entinen F1- tähti MotorXpressissä: “Räikkönen tehnyt hyvää työtä Alfa Romeolla”

Formula 1- sarjassa Kimi Räikkönen siirtyi viime kauden jälkeen Ferrarilta Alfa Romeolle. Kausi on ollut tuloksellisesti vaihteleva, mutta tallin kehitystyön osalta Räikkösellä on ollut erityisen iso rooli.

– Kimi on tehnyt hyvää työtä keskitason tallissa, entinen Formula 1- tähti Jyrki Järvilehto totesi MotorXpress- lähetyksessä.

Räikkönen ei ole kauden aikana onnistunut voittoja ajamaan eikä voitot ole ensimmäisinä mielessä, kun miettii Alfa Romeota. Suomalaiskuljettajan entinen tallikaveri Sebastian Vettel puolestaan on ollut viime kisoissa vähän heikoilla ja puheet jopa siitä, että saksalaiskuljettaja saattaisi lopettaa uransa, ovat yltyneet.

Alfa Romeo kuuluu samaan konserniin Ferrarin kanssa ja Räikkösellä on vahva historia italialaistallin kanssa, niin ajatus hänen näkemisestä punaisessa haalarissa kihelmöi, kun huhut Vettelin lopettamisesta käy kuumina.

– Sitä en missään nimessä näe. Kimi on periaatteessa uransa ihan lopussa, Järvilehto tyrmäsi.

– Uskon, että Ferrarilla on ihan erilaiset näkemykset tulevaisuudestaan, milloin Vettel sitten päättääkin lopettaa. Siitähän on vaan spekuloitu, tuskin Vettel itse on sitä vielä sanonut. Niillähän on hyvä pari siellä, nuorta uutta kasvua on (Charles) Leclerc, mikä tuo uutta verta siihen tiimiin.

Formula 1 kausi jatkuu viikonloppuna Iso-Britanniassa Silverstonen osakilpailulla. Kuten moneen kilpailuun aiemminkin, niin Mercedekset lähtevät ennakkosuosikkeina.