OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: Joni Hildén

Suninen kaipaa lisää vauhtia

M-Sportilla rallin MM-sarjassa ajava Teemu Suninen kaasuttelee viikonloppuna Rally Estoniassa Fordin R5:lla. Kun lähdetään rallin toiseen, päättävään päivään, on Suninen tulosliuskassa kymmenes. Jos kyseessä olisi MM-sarjan kilpailu, olisi mies huolissaan, mutta nyt kasvoilla on pieni ilon pilkekin havaittavissa.

– Hyvältä on tuntunut ajaa. Ihan ensimmäinen pätkä tultiin varovaisesti, kun oli uusi auto, mutta sen jälkeen on kyllä oltu tyytyväisiä, Suninen totesi.

Lauantaina aamupäivällä Suninen kävi pitkät keskustelut tiiminsä kanssa ennen huoltoon menoa ja iltapäivälläkin keskustelua riitti. Huoltoa edeltävällä pätkällä huolia oli ollut hieman renkaista.

– Edellisellä pätkällä rengasvalinta oli pehmeän puolella. Omasta mielestäni rengas vähän huojui, mutta niin oli muutkin pehmeillä, niin ei sitä voi syyttää, Suninen kertoi.

Viroon tarkoituksen oli lähteä rakentamaan autoa, jota on onnistuttu tekemäänkin, mutta kilpa-autoilijan veri vetää myös kovempiin tuloksiin ja tulosliuskassa kymmenes sija ei miestä oikein tunnu lämmittävän.

– Autoa me tultiin rakentamaan, mutta olisi se hyvä, jos olisi vauhtiakin koko ajan. Siihen ei olla pystytty, Suninen latasi.

Kilpailu jatkuu sunnuntaina aamuhuollon jälkeen kello 11:13 Aiaste erikoiskokeella.