OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Ed Sheeran täyttää Malmin lentokentän

Pop-maailman supertähti, brittiläinen Ed Sheeran, esiintyy Suomessa tällä viikolla kahden konsertin voimin. Helsingin Malmin lentokentälle odotetaan saapuvaksi yhteensä jopa 100 000 fania. Sheeran, 28, nousi suuren yleisön tietoisuuteen vuonna 2011 esikoisalbuminsa myötä. Kaiken kaikkiaan mies on myynyt yli 26 miljoonaa albumia ja pokannut neljä Grammy-palkintoa. Hän on yksi maailman kaupallisesti menestyneimmistä artisteista.

Huomioiden konsertin yleisömäärän, ei ole ihme, että Sheeran on suosiossa myös suomalaisten kuuntelijoiden keskuudessa. Suomen Spotifyssa artistilla on kuukausitasolla yli 70 miljoonaa soittokertaa. Sheeran julkisti aikaisemmin heinäkuussa uuden albuminsa “No.6 Collaboration Project”, jonka kappaleiden lisäksi kuunnelluimpiin kappaleisiin ovat nousseet suosikkihitit “Shape of You” ja “Perfect”. 

Se on ainakin varmaa, että konserteissa on odotettavissa lämpöä! Nesteytys ja viilennyskeinot tulevat tarpeeseen ihmismassassa ja lähes +30 asteen helteessä. Seuraavaksi Ed Sheeran esiintyy Tanskan Odensessa 27.-28. heinäkuuta.

Suomalaisten kuunnelluimmat Ed Sheeranin kappaleet juuri nyt:
1. Beautiful People (feat. Khalid)
2. South of the Border (feat. Camila Cabello & Cardi B) 
3. Cross Me (feat. Chance the Rapper, PnB Rock)
4. I Don’t Care (with Justin Bieber)
5. Antisocial (with Travis Scott)
6. Remember The Name (feat. Eminem & 50 Cent)
7. Best Part of Me (feat. YEBBA)
8. Take Me Back to London (feat. Stormzy)
9. Shape of You 
10. Perfect

Lähde: Spotify
Kuva: Atlantic Records UK