OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Sunnuntailounas -tähti paljastaa: “Sovituksessa oli kaksi kauluspaitaa, farkut ja natsipuku”

Santtu Karvonen palasi tuttuun Taavin rooliinsa, kun Atte Järvisen Sunnuntailounaan toinen tuotantokausi käynnistyi C Morella. Karvoselle jo aiemmin tehtyyn rooliin palaaminen ei ollut ensimmäinen kerta, sillä mies nähtiin myös Onnelassa toisella tuotantokaudella.

– Onhan se tietyllä tavalla helpompaa ja mukavampaa, kun on pohjatyö jo rakennettu. Sitä pystyy sitten muokkaamaan tai kuinka pitkälle sitä voi viedä. Voiko sillä henkilöllä näyttää jotain muuta vai onko ohjaajalla ja käsikirjoittajalla, tässä tapauksessa sama, niin kirjoittanut sille jotain erilaista, Karvonen pohtii.

Sitä Karvonen ei halua eikä pysty vertaamaan onko mukavampaa aloittaa puhtaalta pöydältä vai lähteä tekemään jo aiemmin tehdyn materiaalin pohjalta uutta. Hyviä puolia hän silti näkee siihen, kun jatkaa samassa tuotannossa.

– Kun on löytynyt tietynlainen synergia niiden toisten näyttelijöiden kanssa, niin se on todella kivaa. Ennen kaikkea se, kun pääsee taas yhdessä tekemään, Karvonen valaisee.

Toiselle tuotantokaudelle lähtiessä Karvoselle oli helppoa astua Taavin rooliin, kun hahmo ei ollut kokenut kovin paljoa muutoksia siitä, mitä aikaisemmalla kaudella oli.

– Kun kävin sovituksessa ennen toista tuotantokautta, niin mulla oli kaksi kauluspaitaa, yhdet farkut ja natsipuku, Karvonen naurahtaa.

Sunnuntailounaan uusi jakso nähtävissä aina torstaisin C Morella.

Kuva: C More