OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Tänään kilpaillaan Miss Eloweena 2019-tittelistä! Katso livehaastattelu voittajan kanssa maanantaina kello 11:00

Miss Eloweena-kauneuskilpailun finaali järjestetään tänään 10.8. Hämeenkylän kartanossa Vantaalla. Kyseessä on luomukauneuskilpailu, jossa missiehdokkailla ei saa olla tehty esimerkiksi kauneuskirurgisia operaatioita tai näkyviä tatuointeja. Lisäksi erilaiset lisät ovat kiellettyjä: hiustenpidennykset, rakennekynnet ja irtoripset.

Kilpailun missiemona toimii Henna Peltonen ja missikeisarina Lassi Viljanen. Molemmat ovat olleet iloisia siitä, että missikilpailu on otettu hyvin vastaan. – Miss EW-kisa erottuu muista kauneuskisoista sillä, että tässä kisassa kauneutta ei rakenneta vaan arvostetaan luonnollisuutta sekä sisäistä kauneutta, kommentoi Henna ennen kisaa.

On hienoa olla Suomen hienoimman ja suurimman, luonnollisesti rehellisimmän kilpailun missikeisari!

Lassi Viljanen
Missikeisari Lassi Viljanen ja missiemo Henna Peltonen

Missitaivalta pääsee myöhemmin seuraamaan omassa ohjelmassaan, joka julkaistaan kilpailun jälkeen. Haastattelemme voittajaa, sekä Henna Peltosta maanantaina suorassa lähetyksessä kello 11:00 alkaen Oho Live TV:llä.

Lue myös: Miss Eloweena 2019-kilpailun voittaja selviää huomenna- kuka on sinun suosikkisi? Katso finalistit!

Lue myös: Onko luonnonkauneus katoava luonnonvara? Näin vastaavat Henna Peltonen ja Lassi Viljanen