OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Bryan Adams konsertoimaan Suomeen maaliskuussa – jokaista myytyä lippua kohden istutetaan puu!

Suomalaisten suursuosikki Bryan Adams saapuu konsertoimaan maahamme maaliskuussa. Adams nähdään Espoossa Metro Areenalla lauantaina 7. maaliskuuta 2020. Viimeksi Bryan Adams esiintyi Suomessa viime toukokuussa, mutta palaa nyt yleisön pyynnöstä nyt jälleen maahamme. Shine A Light -kiertue juhlistaa samannimisen albumin ilmestymistä maaliskuun alussa.

Konsertin liput maksavat alkaen 69 euroa, ja ne tulevat myyntiin Lippupisteeseen torstaina 15. elokuuta kello 9.00.

Konserttiin liittyy harvinainen erikoisuus, sillä Adamsin Euroopan-kiertueen logistinen kumppani DHL lupaa istuttaa puun jokaista myytyä lippua kohti. Kampanja liittyy samalla Adamsin oman säätiön, Bryan Adams Foundationin toimintaan.

Kanadalaissyntyisen Bryan Adamsin ura on täynnä hittejä, joista Espoossakin kuullaan mm. Summer of 69, Heaven, Everything I Do (I Do It For You), Cuts Like A Knife ja Please Forgive Me.

Bryan Adams syntyi vuonna 1959 Kanadan Ontariossa. Hän nousi suureen suosioon Pohjois-Amerikassa 1983 julkaistun Cuts Like a Knife -albumin myötä. Todelliseen maailmanmaineeseen hän pääsi vuotta myöhemmin julkaistun Reckless-albuminsa jälkeen.

Adams on voittanut lukuisia palkintoja ja saanut suuren määrän erilaisia tunnustuksia. Vuonna 1992 hänelle myönnettiin Grammy-palkinto ja hän on myös ollut viidesti Golden Globe – ja kolmesti Oscar-ehdokkaana lauluistaan.

Hyväntekeväisyyttä Bryan Adams harjoittaa vuonna 2006 perustamansa nimeään kantavan säätiön kautta. The Bryan Adams Foundation auttaa parantamaan ihmisen elinolosuhteita ja keskittyy erityisesti koulutuksen kehittämiseen ja koulunkäynnin mahdollisuuksien parantamiseen.

Adams on paitsi muusikko myös ansioiltaan tunnustettu valokuvaaja. Hänen kuviaan on julkaistu lukuisissa aikakaus- ja sanomalehdissä sekä eri tuotteiden mainoskampanjoissa ympäri maailman.

Tiedote: Tomi Lindblom / Visual Media

Kuva: Promokuva