OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Tuore Miss EW-Tiia: “Jokaisella saa olla oma mielipide”. Katso videohaastattelu!

Viime lauantaina, 10. elokuuta luomumissikilpailun Miss EW-voittaja kruunattiin kolmatta kertaa. Henna Peltosen ja Lassi Viljasen luotsaama missikilpailu perustuu luonnonkauneuteen, eikä kisassa nähdä esimerkiksi lainkaan rakennekynsiä, hiustenpidennyksiä tai irtoripsiä, eikä missiehdokkailla ole esimerkiksi tehty kauneuskirurgisia operaatioita.

Voiton vei espoolainen Tiia Aalto, 19, jolle tämä voitto merkitsi paljon.

Tiia Aalto. Kuva: Miss EW Promokuva

On tosi ihanaa, että pääsen edustamaan tämän kilpailun arvoja, koska tällä kilpailulla on tosi hyvät arvot.

Tuore Miss EW-voittaja Tiia Aalto

Henna ja Tiia istuivat hetkeksi alas keskustelemaan kanssamme siitä, millaisia paineita sosiaalinen media ja nyky-yhteiskunta luo naisille, varsinkin nuorille. Hennalla on vankka mielipide siitä, että he toivovat tämän kisan muuttavan edes jotain.

Kymmenen missifinalistia ovat viettäneet työrikasta ja vaiheikaista kesää. Jokaisella missiehdokkaalla oli omia persoonallisuuksia ja Henna kertoo, että erilaisuus on rikkaus.

Eikä kaikkien pidä kuulua samaan muottiin.

Henna Peltonen

Tiian vinkki erimielisyyksien ratkaisuun olikin puhuminen. Hänen mielestään asioita ratkottaisiin paremmin, jos ihmiset puhuisivat asioita läpi. Hän myös korosti sitä, että jokaisella saa olla oma mielipide.

Ei ole sellaista asiaa, mitä ei puhumalla voida selvittää.

Tiia Aalto

Koulukiusaaminen tuli vahvasti esille, kun toiseksi perintöprinsessaksi päässyt Essi Tähkä kertoi joutuneena lapsuudessaan vakavasti koulukiusatuksi. Hänen tarinansa monien muiden missiehdokkaiden tarinoiden myötä missifinalisteista tuli vahva porukka, jotka nauttivat missikiertueen aikana erityisesti hyväntekeväisyyspäivästä.

Essi Tähkä. Kuva: Miss EW Promokuva

Saimme myös tietää, että Hennan perustama Henna’s Models-malliyhtiö sai Tiian listoilleen. Tämä merkitsee toivottavasti erityisesti seuraavan vuoden aikana hienoja mallitöitä ja paljon muutakin näkyvyyttä Tiialle.

Ensimmäiseksi perintöprinsessaksi kisassa asettui Vilma Halme, 22.

Vilma Halme, 22. Kuva: Miss EW Promokuva

Katso koko haastattelu videolta.