OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kauneus: Kuluvan syksyn tuoteuutuuksia

Syyskausi tarkoittaa myös sitä, että eri muoti- ja meikkibrändit tuovat markkinoille uutuustuotteita sekä lanseeraavat tulevan talven mallistoja. Yksi näistä on ruotsalainen vuonna 1983 perustettu brändi IsaDora, joka esittelee Metropolitan -syysmeikin. Trenditietoisen ja urbaanin fashionistan meikin pääpaino on viimeistellyissä kulmakarvoissa ja pehmeässä smokey eyes -silmämeikissä. Ysäri on täällä taas, joten myös huulikiillot tekevät paluun. City chic -tyyliin sopivan syysmeikin väripaletti koostuu tiilenpunaisesta, purppurasta ja murretuista maanläheisistä sävyistä.

METROPOLITAN-meikkiin kuuluvat seuraavat tuotteet:

Brow marker -kulmakarvatussi

Kulmakarvatussi, jonka avulla voi piirtää yksittäisiä kulmakarvoja ja täyttää kulmakarvoissa olevia tyhjiä aukkoja. Kulmakarvatussissa on patentoitu applikaattoripää, jota voi käyttää sekä sivuttain että lappeellaan. Sivuttain käytettynä kulmakarvatussi piirtää tarkkaa viivaa, joka sopii kulmien ääriviivojen luonnostelemiseen. Lappeellaan käytettynä tussilla voidaan piirtää yksittäisiä karvoja sekä värittää kulmakarvat.

Luonnollisessa kulmameikissä kulmakarvatussi pidetään lappeellaan ja kulmakarvojen sekaan piirretään yksittäisiä kulmakarvoja jäljitteleviä viivoja kulmien kasvusuunnan mukaisesti. Intensiivisempi sävy syntyy toistamalla edellinen toimenpide. Mikäli haluaa tehdä tarkempaa meikkiä, kulmakarvojen ääriviivat hahmotellaan applikaattorin ohuen kärjen avulla. Kulmakarvat harjataan läpi pitämällä applikaattoria lappeellaan. Näin kulmiin saadaan piirrettyä yksitäisiä karvoja ja täytettyä kulmat ääriviivojen sisältä. Tuotteen suositushinta on 16,90 euroa.

Glossy Lip Treat -huulikiilto

Kosteuttava, huulia hoitava, huulille kevyen läpikuultavan sävyn jättävä huulikiilto. Se on kosteuttava ja huulia hoitava huulikiilto, joka jättää huulille kauniin kiillon ja läpikuultavan sävyn. Kiilto ja sävy pysyvät huulilla pitkään. Miellyttävän tuntuinen, tahmaamaton koostumus. Metropolitan-syysmeikin mukana myyntiin tulee kolme väriä. Lokakuussa Glossy Lip Treat -huulikiillon sävyvalikoima laajenee kuudella värillä.

Luomivärit ja huulipunat

Metropolitan syysmeikkiin kuuluu kaksi Eye Shadow Quartet -luomivärin kausisävyä sekä Glossy Lip Treat -huulikiillon lisäksi syysmeikki sisältää yhden Perfect Moisture Lipstisk -huulipunan kausisävyn, Brick Red ja kaksi Perfect Matt Lipstick -huulipunan kausisävyä, Toasted Cocoa ja Rendezvous Red.

Kynsilakat ja muut meikkituotteet

Syysmeikin huulipunasävyjä täydentää kolme Wonder Nail -kynsilakan kausiväriä. Meikkiin kuuluu myös kaksi puuterimaisen Perfect Blush -poskipunan kausisävyä. Lisäksi meikkiin nostetaan vakivalikoimasta kaksi Intense Eyeliner -rajauskynän sävyä.

Miten sinä meikkaat vuodenaikojen mukaan?

IsaDora -meikkibrändi esittelee syysmeikin myötä trenditietoisen, urbaanin fashionistan.

Kuvat: IsaDora / Berner Oy