OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Hullut Päivät ovat nurkan takana – keltainen verkkokauppa valloittaa nyt myös Baltian

Stockmannin Hulluja Päiviä vietetään ensi viikolla. Kampanja tarjoilee nyt ensimmäistä kertaa laajan valikoiman laatubrändien löytöjä tavaratalojen ja hullutpaivat.comin lisäksi myös verkkoshoppailijoille Baltiassa.

Keltainen Hullut Päivät -kampanja käynnistyy ensi viikon keskiviikkona 2.10. ja jatkuu tuttuun tapaan sunnuntaihin 6.10. saakka. Odotetut kampanjakuvastot ilmestyvät lähipäivinä, ja tuotteisiin pääsee tutustumaan verkossa jo tästä päivästä lähtien.

Tänä syksynä tiedossa on iloisia yllätyksiä erityisesti verkkoshoppailijoille Virossa ja Latviassa, joissa Hullujen Päivien valikoima on ensimmäistä kertaa saatavilla osoitteessa crazydays.com. Hullut Päivät on suosittu kampanja myös Stockmannin tavarataloissa Tallinnassa ja Riiassa, joten odotuksena on, että uusi verkkokauppa otetaan Baltiassa ilolla vastaan.

”Olemme innoissamme crazydays.comin laajenemisesta, jonka myötä avaamme kampanjan huikean verkkovalikoiman myös asiakkaillemme Baltiassa. Verkkokauppamme lanseeraaminen uusille markkinoille on meille tärkeä askel digitaalisen myynnin kehityksessä”, Stockmannin verkkokaupasta vastaava Susanna Kämäräinen sanoo.

Yli 10 000 tuotetta hulluun hintaan

Kampanja tarjoilee jälleen odotettuja uutuuksia, suosittuja laatubrändien tuotteita ja huippuetuja tavarataloissa ja verkossa myös Stockmannin kumppaneilta. Hullujen Päivien laajassa valikoimassa on yli 10 000 eri tuotetta, joten löytöjä riittää varmasti koko viisipäiväisen kampanjan ajalle. Mukana myös monia tuotteita ja eriä, jotka ovat saatavilla ainoastaan Hullujen Päivien ajan. 

Lennot ja matkat palaavat tänä syksynä Hulluille Päiville, kun Kaleva Travelin matkapaketit ja Icelandairin lennot tulevat reissunnälkäisten saataville hullutpaivat.comiin. Kaleva Travelin paketteihin sisältyvät Finnairin suorat, Helsingistä lähtevät lennot ja hotellimajoitus. Icelandairin tarjouksista taas voi napata hulluilla hinnoilla niin ikään suorat lennot Helsingistä esimerkiksi Reykjavikiin, New Yorkiin tai Seattleen.

Niin aikuisille kuin lapsillekin Hullut Päivät tarjoilevat kansainvälisten brändien lisäksi paljon Stockmannin omien merkkien vastuullisista materiaaleista valmistettua muotia ja laajan valikoiman tuotteita myös muilta kotimaisilta suosikkimerkeiltä. Ensimmäistä kertaa Hullujen Päivillä mukana ovat muun muassa Stockmannin juuri lanseeraama miesten muotibrändi Construe, naisille Katri Niskanen, Hálo ja Karl Lagerfeld, suosittu sporttibrändi Ellesse ja lapsille muun muassa kotimainen Kaiko.

Vastuullisuus näkyy vahvasti myös kodin ja kosmetiikan valikoimissa, ja mukana on nyt muun muassa vegaanisia ja täysin kierrätysmateriaaleista valmistettuja tuotteita. Saatavilla on myös laaja kattaus suosittua luonnonkosmetiikkaa. Myös verkkokauppatilauksissa vastuullisuusnäkökohdat huomioidaan materiaalivalintojen lisäksi monin tavoin; esimerkiksi muoviset sinettipussit ovat vaihtuneet pääosin sinettitarroihin. Verkkokauppapakkausten vastuullisuustietoa on saatavilla muun muassa stockmann.comissa. Tavarataloista tehdyt ostokset voi jälleen pakata esimerkiksi keltaiseen kestokassiin.

Hullut Päivät -kampanjaa vietetään Stockmann-tavarataloissa Suomessa ja Baltiassa sekä hullutpaivat.comissa ja crazydays.comissa 2.-6.10.2019.