OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Miten sotiemme veteraanit ja Lottamme voivat? Haukiputaalla heitä ainakin hemmotellaan kunnolla! Katso video!

Toimittajamme Hanna Ikonen vieraili Haukiputaalla rintamaveteraanien hemmottelupäivässä. Riitta Viinikanoja on järjestänyt hyväntekeväisyyspäiviä jo 14 vuoden ajan ja hän ahkerasti jatkaa edelleen. Riitta on 54-vuotias kahden lapsen äiti ja isoäiti. Hänen oma isänsä oli sotaveteraani, josta muotoutui Riitan sanojen mukaan “kasvukipujen” jälkeen maailman paras isä.

Veteraaneista, kehitysvammaisista ja ikäihmisistä huolehtiminen on Riitalle luonnollista. Hän kertoo, että on oppinut tämän huolenpidon taidon äidiltään, sekä tietysti omalta isältään. Yrittäjänä hän tekee kaikkensa pitääkseen huolta yhteisöstään ja ympärillään olevista ihmisistä.

Tutustutaan tarkemmin siihen, ketkä kaikki mahdollistavat nämä hemmottelupäivät ruokineen päivineen.