OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Linnanmäen lumoava Valokarnevaali alkaa pian!

Linnanmäen lumoava Valokarnevaali tuo huvipuistoon erilaisia valokohteita, elämyksellisiä esiintyjiä sekä hurmaavia syysherkkuja. Huvipuistolaitteet hohtavat hehkeässä valaistuksessa ja klassikkolaitteiden kyydissä pääsee kokemaan valoyllätyksiä. Valokarnevaali järjestetään Linnanmäellä 10.-20.10.2019.

Linnanmäen rakastettu Valokarnevaali tuo ensi viikolla tunnelmaa hämärtyviin syysiltoihin. Tapahtuma alkaa lokakuun 10. päivä, jolloin huvipuisto pukeutuu jälleen upeaan väriloistoon. Puiston hehkuvan valaistuksen lisäksi Valokarnevaalilla on esillä neljä valoteosta eri puolella huvipuistoa.

Vesitornissa nähdään erikoiskohde Intergalaktinen Plantaario. Puistossa voi ihailla myös maksuttomia valoteoksia Sokeripalat, Kissat 3D 8K sekä Variaatio 1.

Erilaisia valokokemuksia on luvassa myös laitteiden kyydissä, sillä Vuoristorata ja Taikasirkus kätkevät sisäänsä hehkuvia valoyllätyksiä. Ohjelmalava Estradi kylpee värimeressä Valokarnevaalin jokaisena päivänä, ja viikonloppuisin se herää välkehtimään esiintyjien tahtiin.

Valokarnevaalin aikana nähdään maksuttomia esityksiä niin ohjelmalava Estradilla kuin terassiravintola Keitaalla. Värivalojen loisteeseen kipuavat mm. Timo Kotipelto ja Netta Skog, Maustetytöt ja Töölön Ketterä. Tänä vuonna Valokarnevaalilla päästään nauttimaan valoloisteesta myös pimentyvään yöhön asti, kun lauantaisin huvipuisto on avoinna klo 24 saakka!

Herkkujen ystäviä hemmotellaan, sillä Valokarnevaalin ihastelun lomassa voi lämmitellä taikakaakaon, glögin, loistavan lohikeiton tai vaikkapa kuuman kurpitsakeiton äärellä.

– Valokarnevaali on muodostunut jo perinteikkääksi pääkaupungin tapahtumaksi ja olemme siitä todella iloisia. Valokarnevaalin aikana Linnanmäen upeat arkkitehtoniset muodot ja iloiset värit saavat mielettömän hienon korostuksen, jota kannattaa tulla katsomaan kauempaakin, Linnanmäen toimitusjohtaja Pia Adlivankin kertoo.

Niin läheltä kuin kauempaakin saapuville Linnanmäki esittää pyynnön saapua tapahtumaan julkisilla kulkuvälineillä tai aivan uutta etäparkkia käyttäen, sillä parkkitila on hyvin rajallista.

– Haluamme jatkuvasti kehittää tapoja, joilla Linnanmäelle olisi entistä sujuvampi saapua. Valokarnevaalin ajan tarjoamme yhdessä Lähitaksin kanssa aivan uudenlaista mahdollisuutta huvittelijoille saapua Elimäenkadun etäparkista Linnanmäen läheisyyteen taksilla Lintsin Parkki & Pirssi -palvelua käyttäen, Adlivankin kertoo. Linnanmäen kesäkausi saa säihkyvän päätöksen sunnuntaina 20.10. klo 21.50., kun kaupungin taivaan valaisee loistava ilotulitus, sään niin salliessa. Tämän jälkeen Vuoristoradan junat ajetaan perinteikkäästi mahtavien torvien tööttäyksien saattelemina talvilevolle odottamaan seuraavaa huvikautta 2020.