OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Hanna Ikonen

Miten tehdä elämäntapamuutos? Mistä aloittaa?

Teksti: Hanna Maaria Ikonen, Pieni pala Hannaa

Olen vahva nainen, asun maaseudulla Kemin ja Oulun välimaastossa. Olen työskennellyt sosiaali- ja terveysalalla 15 vuotta. Elämä on nakellut minua, välillä rajustikin. Haluan kuitenkin kertoa, että olen selvinnyt kaikista koettelemuksista. Olen kirjoittanut kokemukseni auki Pieni pala taivasta -kirjaani ja haluan olla esimerkki siitä, että vaikeistakin asioista voi selvitä eteenpäin. Pieni pala taivasta on kaiken alku ja ilman tätä surusta selviämistä käsittelevää kirjaani, ette lukisi nyt Elämäntapamuutoskirjaani Pieni pala minua ja en kulkisi vierailevanaluennoitsijana puhumassa ihmisenä kasvamisesta ja itsetunnosta eri tilaisuuksissa ja yrityksissä.

Pieni pala taivasta – Äiti ja poika

Kirjani Pieni pala taivasta on eräänlainen selviytymistarina ja voiman antaja. Näin jokainen kirjani lukija on kuvaillut kirjaa minulle. Tämä oli juuri se määränpääni ja pyrkimyksenikin, kun kirjoitin tätä esikoiskirjaani.

Hanna Maaria Ikonen – Pieni pala minua – Matka minuuteen

Pieni Pala taivasta kirjani menestyksen myötä halusin kirjoittaa uuden kirjan kehitysmatkastani – nyt fyysisestä, koska tein täydellisen elämäntapamuutoksen. Tajusin tuon esikoiskirjani kanssa, että ihmiset tarvitsevat oikeita konkreettisia kokemuksia ja esimerkkejä asioista ja vielä jos niillä voi antaa ihmisille voimaa, niin se on ihan huikea juttu! Pieni pala taivasta kirjasta olen saanut valtavasti positiivista palautetta ja samoin kävi myös tämän Pieni pala minua kirjani kanssa. Näiden palautteiden vuoksi olenkin kiittänyt itseäni ja sitä, että kirjoitin ja avasin elämäni ihmisille.

Olen ollut aina jojolaihduttaja ja yrittänyt kaiken maailman laihdutuskuureja/ihmekuureja elämäntapamuutoksen tekemisesksi. En aikaisemmin ennen tätä elämäntapamuutoskertaa onnistunut. Tipuin aina alas ja itsetuntoni meni entistä alemmas, olenkin joskus sanonut, että oliko minulla noihin aikoihin itsetuntoa olenkaan??

Ei minulla ollut, painoni huiteli parhaimmillaan yli sadassakilossa ja usein tuo superluku tuli juuri jonkin epäonnisen laihdutusyrityksen jälkeen! Sain kiloni aina moninkerroin takaisin. Nyt, kun kirjoitan tätä, niin olen menettänyt jo kaksikymmentäkuusi kiloa ja voin kertoa, että yhtään kiloa ei ole ikävä! Kaikista parasta tässä on se, että olen saanut energisyyttä elämääni jaksan paljon paremmin tehdä asioita, elämä tuntuu ihanalle!

Mitä tapahtui, että viimein onnistuin?

Kaiken tämän avaan Pieni pala minua-kirjassani, johon olen kirjoittanut rehellisesti elämäntapamuutoksessani kohtaamani niin huonot kuin hyvätkin hetket ja aukaissut myös ne asiat miten pääsin huonoista hetkistä yli. Kirjan tarkoitus on motivoida, jos suunnittelet tai olet jo elämäntapamuutosmatkalla. On ollut ihanaa kuulla kirjastani palautetta, että se on antanut motivaatiota muutokseen ja vertaistukea! Eli en siis kirjoittanut turhaan tätäkään kirjaa, jos siitä ihmiset saavat voimaa tehdä elämässään positiivisia muutoksia ja ennen kaikkea pysyvästi! Haluan, että mahdollisimman moni pääsee lukemaan kirjaani, motivoitumaan ja onnistumaan, siksi olenkin laittanut sen lokakuun ajaksi tarjoukseen!

Tänä päivänä nautin myös työstäni Viaescan valmentajana! Tässä työssäni saan oikeasti tuoda hyvinvointia lähelle ihmisiä. ViaEscan ruokametodeillan opin tekemään vihdoinkin maittavaa ruokaa terveellisesti.

Jos haluat aloittaa ViaEscan muutosmatkan itsenäisesti ja lähteä kohti pysyvää elämäntapamuutosta, käyttämällä koodia hannamaaria, saat 10% alennusta Viaescan matkoista.

www.viaesca.com

Hanna Ikonen

Laitan nyt lokakuun ajan Pieni pala minua kirjoja maailmalle postikuluitta!

Jos haluat päästä mukaani ja lukea miten minä viimein onnistuin elämäntapamuutoksessani, tilaa Pieni pala Hannaa kirja ja lähde lukumatkalle!

Kirja nyt 22€ ja postikulut unohdetaan

Tilaukset:

https://holvi.com/shop/6BF9rB/

hanna.ikonen@hannamaaria.fi

www.hannamaaria.fi