OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Eric Clapton saapuu Hartwall-areenalle 2020

Kitaravirtuoosi Eric Clapton konsertoi Hartwall-areenalla kesäkuun 25. päivänä osana Euroopan kiertuettaan. Claptonin 2020 kiertueyhtyeeseen kuuluvat basisti Nathan East, kosketinsoittaja Paul Carrack, taustalaulajat Sharon White ja Katie Kissoon sekä kitaristi Doyle Bramhall II.

Eric Clapton, 74, on tunnettu Cream-yhtyeestä, jota pidetäänvarhaisen heavy metalin edelläkävijöistä ja ensimmäisenä menestyneenä superyhtyeenä. Creamin lisäksi hän on vaikuttanut yhtyeissä The Yardbirds sekä Derek and the Dominos. Hän on tehnyt myös pitkän soolouran ja useita listahittejä kuten Tears in Heaven, Layla ja Sunshine of Your Love.

Viime vuosina Clapton on kuitenkin puhunut julkisuudessa terveysongelmistaan. ”Minulla on tinnitus, ja lisäksi käteni toimivat juuri ja juuri”, hän kertoi BBC 2-haastattelussa viime vuonna.

Pääsylippujen ennakkomyynti on käynnissä parhaillaanTicketmasterissa ja ne myytiinkin hetkessä loppuun. Ticketmasterilla on jäljellä vain Platinum lippuja rajattu määrä, joten odotettavissa on korkean hinnan lipputrokari myyntiäjälkimarkkinoilla.