OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

SIG pyrkii Euroviisuihin Matti Inkisen jäämistöstä löytyneellä laululla

Yksi 1980-luvun suosikkibändeistä, SIG pyrkii Euroviisuihin vuonna 2009 menehtyneen Matti Inkisen jäämistöstä löytyneellä laululla. Menestyksekästä paluuta S.I.G-nimellä tekevä yhtye nähtiin menneenä kesänä festareilla sekä keikkalavoilla aktiivisemmin kuin kertaakaan Matti Inkisen menehtymisen jälkeen.

Yhtye pyrkii Euroviisuihin laululla Aurinkoon, jonka aihio löytyi Inkisen aikaisen bändin jäämistöstä.

”Viime kesänä treenattiin ihan hullun lailla. Ajatuksena oli tehdä uutta materiaalia syksyllä. Löysin Aurinkoon-biisin aihion ja totesin, että siitä tehdään seuraava sinkku.” SIGn perustajajäsen ja kosketinsoittaja Juha Oksanen kertoo.

Euroviisukarsinnoista saatu huomio tuokin yhtyeelle varmasti haluttua nostetta, vaikkei edustuspaikkaa se saisikaan. S.I.G työstää uusia lauluja ja ensi kesänä yhtye on ilmoittanut keikkailevansa jälleen pitkin Suomea ahkerasti.