OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Stockmann virittäytyy jouluun – Helsingin satuikkuna avautuu lauantaina 9.11.

Stockmann tuo jouluun jälleen rakastettuja perinteitä ja tarjoaa inspiraatiota upean joulun rakentamiseen. Lauantaina avautuva Helsingin satuikkuna rakentuu tänä jouluna kotimaisesta käsityöstä ja kierrätysmateriaaleista.

Joulu on taas askeleen verran lähempänä, kun Stockmannin odotetun satuikkunan avajaisia vietetään lauantaina 9.11. klo 12 Keskuskadun ja Aleksanterinkadun kulmassa. Ikkunan avauksen yhteydessä esiintyy puhallinorkesteri Töölö Brassin seitsikko.

Satuikkunassa ihastuttavat jälleen taiteilija Ulla Mertalehdon hyppysissä syntyneet hellyttävät huopaeläimet ja -tontut. Kotimaisen käsityön lisäksi ikkunassa näkyy vahvasti myös kierrätysteema. Lähes kaikki ikkunassa oleva rekvisiitta on peräisin joko antiikkiliikkeistä, kierrätyskeskuksista tai kirpputoreilta.

”Tänä jouluna satuikkunamme on erityisen runsas ja kerroksellinen ja sen ilmapiiri on lämmin ja jouluisa. Hauskoja yksityiskohtia on luonnollisesti jälleen paljon, mutta kehottaisin kiinnittämään huomiota ikkunan asukeista erityisesti hiiriin ja niiden puuhiin”, Stockmannin satuikkunan suunnittelija Eila Ristimäki vinkkaa.

Satuikkunasta käynnistyy viime vuoden tapaan myös seikkailu liito-orava Mantelin seurassa. Tavarataloon sijoittuvassa seikkailussa etsitään pähkinöitä veikeiden hahmojen ja AR-teknologian avulla. Pähkinäjahtiin pääsee hyppäämään kaikissa Suomen Stockmann-tavarataloissa lauantaista 9.11. lähtien. Satuikkunat avautuvat Turussa 30.11. ja Tampereella 1.12.

Helsingin-tavaratalossa on lauantaina 9.11. satuikkunan avautumisen lisäksi paljon muutakin jouluista ohjelmaa. Lastenosastolla voi tavata joulupukin, maalauttaa kasvoilleen jouluiset glitterit tai osallistua joulukorttikuvaukseen, josta saa digikuvan heti itselleen.

Inspiraatiota upean joulun rakentamiseen

Maanantaina 4.11. ilmestyi joulun Stockmann Magazine, joka tarjoaa lähes 900 lahjaideallaan ideoita pukinkonttiin ja inspiraatiota upean joulun luomiseen. Stockmann Magazine on saatavilla kaikissa Stockmann-tavaraloissa ja luettavissa myös stockmann.comissa.

Stockmann-tavaratalot ja stockmann.com ovat virittäytyneet joulusesonkiin tarjoamalla muun muassa laajan valikoiman tyylikästä juhlamuotia koko perheelle, vinkkejä ja etuja säihkyviin meikki- ja hiustyyleihin sekä inspiraatiota joulusisustuksen luomiseen. Jouluiseen tunnelmaan pääsee sukeltamaan myös tavaratalojen joulupuodeissa, jotka ovat avautuneet kaikissa Stockmann-tavarataloissa lokakuun puolella.