OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Tapani Tape Valkonn

Tapani “Tape” Valkonen kutsuu katsojat hänen ja Tiina Jylhän kotiin uudessa tv-ohjelmassa

Tape Valkosesta liikkuu paljon juoruja, huhuja ja välillä kummallisiakin uutisia. Nyt hän antaa jokaiselle katsojalle mahdollisuuden tutustua Tapeen, hänen maailmaansa ja tietysti heidän upeaan kotiinsa. Tape puhuu ohjelmassa rehellisesti ja avoimesti – tiedossa on siis varmasti jännittäviä keskusteluja.

Maailmanmestari ja urheiluvalmentaja Tape Valkonen isännöi 5. joulukuuta kello 21:00 alkavaa Tapella kylässä-nimistä ohjelmaa, jossa näemme niin kulttuurialan tähtiä kuin huippu-urheilijoitakin. Tape kutsuu jokaisen vieraan hänen ja vaimonsa Tiinan Viron Viimsissä sijaitsevaan kotiin.

Jokainen vieras on tullut jostain syystä aina Tapen luokse. Osa vieraista kaipaavat apua laihduttamiseen, osa kuntoutukseen ja toiset taas tulevat ottamaan mittaa vanhasta ystävästä. Mitä luulet, saavatko kaikki vieraat aina sen, mitä tältä reissulta odottavat?

Ohjelman tulevia, tällä hetkellä julkaistuja vieraita ovat Hannele Lauri, Sami “XL Sami” Huhtala, Milla Haahka ja Juho “Härmän Häijy” Haapoja. Tulemme näkemään ohjelmassa kyyneleitä, naurua sekä hauskoja tilanteita.

Tapella kylässä – 5. joulukuuta kello 21:00 alkaen ilmaiseksi OHO Live TV:llä! Ensimmäisen jakson vieraana näemme kaikkien rakastaman Hannele Laurin.

Katso ohjelman traileri tästä!

Ihastuitko Viimsiin tai Tallinnaan? Löydä sopiva majoituspaikkasi tästä!

Booking.com