OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Millaisia kosmetiikkalahjoja kannattaa antaa? 5 vinkkiä ostoksille!

Päivitetty 7.10.2020!

Joulu on miellyttävää aikaa – pääsee ihastelemaan jouluvaloja, nauttimaan joulukoristeista ja herkuttelemaan jouluruoalla. Samaan aikaan se voi kuitenkin olla haasteellista ja jopa ahdistavaa, koska on vaikeaa löytää niitä sopivia lahjoja. Olemme OHO Live TV:llä keränneet tähän vuoden 2020 parhaimmat lahjavinkit ja joulutarjoukset, joilla pääset ainakin alkuun!

Joululahjoja ostaessa kauneus- ja kosmetiikkatuotteet ovat monen ensisijainen valinta. Yksi iso syy on siihen se, että todennäköisesti näitä tuotteita tulee käytettyä, eli ne eivät kategorisoidu niin kutsuttujen turhien lahjojen joukkoon ja monet kosmetiikkayhtiöt tekevät jo valmiiksi kauniita lahjapakkauksia, mitä on miellyttävä antaa. On kuitenkin muutamia asioita, joita kannattaa ottaa huomioon lahjaa ostaessa – yksi niistä ovat allergiat.

Monet kauneusverkkokaupat tarjoavat huippuedullisesti, sekä hyvillä ehdoilla lahjaideoita ja mikset tilaisi jotain mahtavaa itsellesikin. Kerää tästä talteen koodit ja linkit, niin et menetä parasta mahdollista tarjousta. Olemme listanneet alle suosituksia siitä, millaiset tuotteet voisivat sopia ja ehkä muutamia asioita, mitä kannattaa ottaa huomioon joululahjaa hankkiessa.

Vinkki 1: Vältä erikoisia tuoksuja, jos et ole varma

The Body Shopin tunnistaa varmasti lähes jokainen aikuinen suomalainen. The Body Shopin etu on se, että heiltä löytyy valikoimaa laidasta laitaan. On erilaisia tuoksuja, jotka voivat olla klassisia, kuten esimerkiksi vanilja, tai vaihtoehtoisesti jotain ihan muuta. Jos et ole varma siitä, mistä tuoksusta ystäväsi pitää, kannattaa valita melko neutraali. Vanilja on hyvä vaihtoehto. Vanilja on nyt myös kausituoksuna, joten tuotteita löytyy kyllä. Joulua varten on luotu myös lahjapakkauksia, ettei tarvitse kerätä pienemmistä itse isompaa pakettia. Tässä meidän suosikkimme klassisista tuoksuista!

Warm Vanilla Little Gift Box

Lahjoita vaniljaa rakastavalle tämä Warm Vanilla -lahjapakkaus, joka sisältää lämpimän vaniljan tuoksuisia tuotteita! Lahja sisältää ihastuttavan valikoiman uuden kausisarjan vegaanisia hoitotuotteita, joilla peset, kuorit ja kosteutat ihosi tehokkaasti.

 • Warm Vanilla suihkugeeli 250ml
 • Warm Vanilla vartalojogurtti 200ml
 • Warm Vanilla vartalonkuorinta 50ml
 • Warm Vanilla käsivoide 30ml
 • Kuuluu Special Edition Warm Vanilla -kausisarjaan
 • Vaniljan lämmin, makea tuoksu
 • Sisältää vaniljauutetta Madagaskarilta
 • Sisällön arvo on 37,30€
 • Vegaaninen lahja

Osta nyt hintaan 29 €!

Vinkki 2: Varo allergiavaaraa

The Body Shopin tuotteet ovat monelle sopivia, mutta huomaathan, että voimakkaat tuoksut voivat aiheuttaa monille allergisia reaktioita. Usein klassinen tuoksu on siitä hyvä, että ne ovat usein The Body Shopilla myös neutraaleimmat. Lisäksi kannattaa ottaa huomioon, että esimerkiksi shampoot, saippuat ja suihkugeelit saattavat olla melko yksilöllisiä tuotteita. Osissa näistä tuotteista on ainesosia, jotka voivat aiheuttaa allergiaa – tällainen on esimerkiksi natriumlauryylisulfaatti, englanniksi sodium laureth sulfate. Se kuivattaa monien ihoa, joten tästä syystä esimerkiksi käsi- tai kehorasva voi olla turvallisempi vaihtoehto.

Christmassy Hand Cream Trio

Mehukasta karpaloa, kukkaista jasmiinia ja lämmintä vaniljaa… Kolmen erittäin nopeasti imeytyvän ja kosteuttavan käsivoiteen kompakti lahjasetti – näppärät 30 ml tuubit kulkevat helposti mukana pienemmässäkin käsilaukussa. Voiteet sisältävät ympäri maailmaan reilun yhteisökaupan kautta tuotettuja, ihoa hemmottelevia raaka-aineita. Kiva pikkujoululahja tai itselle käyttöön.

 • Festive Berry käsivoide 30ml
 • Winter Jasmine käsivoide 30ml
 • Warm Vanilla käsivoide 30ml
 • Tuotteet sisältävät reilun yhteisökaupan kautta ympäri maailmaa tuotettuja raaka-aineita
 • Sisällön arvo on 20,70€
 • Vegaaninen lahja
 • Festive Berry, Winter Jasmine ja Warm Vanilla ovat kausisarjoja, jotka ovat saatavana vain rajoitetun ajan

Osta nyt hintaan 15 €!


Vinkki 3: Jos lähetät lahjan kotiin, varmista saajan osoite moneen kertaan!

Vuoden 2020 teema on etäyhteydet ja sosiaalinen eristäytyminen, joten kokoontuminen jouluksi ei välttämättä onnistu, kuin ennen. Voit kuitenkin lähettää paketin suoraan lahjansaajalle kotiin tai läheiseen pakettiautomaattiin. Muista varmistaa, että osoite on oikea!

Etsitkö sopivaa kotiin toimitettua lahjaa? Tutustu myös OhoShoppiin!


Vinkki 4: Vertaile hintoja!

Mikäli haluat ostaa yhdestä paikasta enemmän ja laajemmalla skaalalla, kuin vaan yhden brändin tuotteita, kansainvälinen kauneusverkkokauppa voi olla se sopiva ratkaisu. Monesti näin laajoissa verkkokaupoissa tulee helposti ähky, mutta se on erinomainen ratkaisu, jos tiedät, mitä haet.

Pidämme Notinossa erityisesti siitä, että se tarjoaa myös tuotteita, mitä Suomessa voi ostaa apteekeista.

Notinosta löydät myös esimerkiksi hajustekynttilät ja tämä on yksi niistä, joka jäi meidän silmään:

Ashleigh & Burwood London Wild Things Mr Fox

Aina ei kannata automaattisesti ostaa varsinkaan kivijalkakaupoista sitä tuotetta mukaan, sillä hyvin todennäköisesti jokin verkkokauppa tarjoaa tuotteesta parempaa hintaa. Tällöin sellaiset verkkokaupat, kuin Notino.fi, on hyvä tarkistaa!


Vinkki 5: Miehetkin käyttävät kosmetiikkaa!

Sitä ei aina tule ajatelleeksi, mutta miehet käyttävät myös kosmetiikkaa! Jokainen mies joko pesee hiuksensa jollain, käyttää partavaahtoa tai rasvaa kätensä. Miehiä ei siis kannata unohtaa joulunakaan, kun etsit miehelle sopivaa lahjaa. Kosmetiikkalahja on käytännöllinen ja hyvinkin tyylikäs lahja.

Yves Rocher on ruotsalainen yhtiö, joka tarjoaa myös miehille luonnonkosmetiikkaa. Löydät valikoimasta esimerkiksi partavaahtoja, suihkugeelejä, hajusteita ja voiteita. Tuotteet ovat tyylikkäitä ja hyvännäköisiä ja niitä kelpaa antaa lahjaksi.

Suihkugeeli miehille – Ambre Noir

Ekstravinkki: Huolehdi myös itsestäsi!

Toivomme onnea matkaan joululahjaostoksille ja niistä ei kannata ottaa liikaa stressiä. Mikäli asia ei onnistu, läheinen ystävä ymmärtää kyllä, eikä varmasti suutu, jos ostat lahjan vaikkapa tammikuussa. Jos tilanne niin vaatii, että lahjat pitää varmasti saada jouluaatoksi perille, kannattaa netistä tilata heti, kuin vain pystyt. Oletko ajatellut koskaan kosmetiikkakalenteria itsellesi?

Make It Real Together Advent Calendar

Aloita lähtölaskenta jouluun Make It Real -joulukalenterillamme. Se sisältää 24 matkakokoista yllätystä hemmottelevista kylpy-, vartalo- ja hiustuotteistamme – täydellisiä tuotteita joulun juhlakaudesta palautumiseen! Ne tarjoavat myös helpon lähestymisen eläinkokeettomaan kosmetiikkaan. Emme halua pilata joulukuun aamujen yllätyksiä, mutta emme malta olla mainitsematta muutamia vinkkejä kalenteriluukkujen sisällöistä: Rentoudu ammeessa tuoksuvassa kylpyvaahdossa. Pehmennä vartalosi hellävaraisella Almond Milk & Honey vartalovoilla. Puhdista hiukset ravitsevalla Banaani shampoolla ja hoitoaineella. Kosteuta tänä vuonna kovia kokeneet kädet käsivoiteella. Pehmennä huulet Mango huulivoilla. Kokoonnu yhteen läheistesi kanssa ja käyttäkää hemmottelutuotteita yhdessä.

Tilaa nyt hintaan 79 €!

Ihanaa saapuvaa joulua!

Artikkelimme sisältää mainoslinkkejä, joista pääset suoraan verkkokauppoihin. Ostoksistasi voidaan maksaa meille pieni komissio. Huomaathan, että sinä saat kuitenkin käyttää koodeja, eikä sinun hintasi muutu mitenkään, vaan näin autat meitä ylläpitämään jatkossakin toimintaamme. Kiitos!