OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Turkish Airlines avasi suoran lentoyhteyden Rovaniemelle

Turkin kansallinen lentoyhtiö Turkish Airlines avasi historiallisen suoran lentoyhteyden tänään 5.12.2019 Istanbulista Rovaniemelle. Reitti on ensimmäinen pitkä suora lentoyhteys Rovaniemelle ja ensimmäistä kertaa Rovaniemelle voi nyt matkustaa reittilennoilla business-luokassa. 

Historiallinen ensimmäinen lento Istanbulista saapui tänään Rovaniemelle, Lappiin. Lentoyhteys tulee avaamaan uusia mahdollisuuksia Rovaniemen ja koko Lapin matkailulle. Kaikkiaan Turkish Airlines lentää maailmanlaajuisesti 126 maahan.  

– Visit Rovaniemi on tehnyt pitkäjänteistä työtä Turkish Airlinesin lentoyhteyden avaamiseksi yhdessä Finavian kanssa. Istanbulin reitti yhdistää Rovaniemen 80 hyvän matkustusajan päässä olevaan kohteeseen maailmalla ja tarjoaa näin ollen ennennäkemättömän saavutettavuuden. Uusia asiakkuuksia haetaan nyt Lähi-Idän kasvavilta markkinoilta ja Rovaniemen tarjontaa on jo esitelty matkanjärjestäjille muun muassa Bahrainista, Kuwaitista, Omanista ja Arabiemiraateista. Näille markkinoille Rovaniemi ja Lappi on täysin uusi arktinen ekslusiivinen kohde. Läpi talven operoitava reitti palvelee hyvin myös jo vakiintunutta Aasian markkinaamme ja kasvunäkymät ovat hyvät myös sieltä suunnalta, Visit Rovaniemen toimitusjohtaja Sanna Kärkkäinen kommentoi. 

Turkish Airlinesin lentoja Rovaniemen ja Istanbulin välille myydään sekä matkanjärjestäjien paketoimina, että yksittäisille matkailijoille. Näin Turkish Airlinesin laaja reittivalikoima on myös Lapin asukkaiden ulottuvilla. Lappilaisia palvelee Rovaniemen lentokentällä sijaitseva Turkish Airlinesin lipputoimisto.

Turkish Airlines lentää Rovaniemen ja Istanbulin välillä 5.12.2019-22.3.2020, tiistaisin, torstaisin ja sunnuntaisin. 

Matkusta paremmin. Valitse suomalainen Neckpacker.

smoothest way to travel, neckpacker