OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

“Eihän missään lajissa kilpailla kaurapuurolla pelkästään” – Tape Valkonen ja Sami Huhtala tuovat urheilun epäkohtia esille

Torstaina 12. joulukuuta näimme Tapella kylässä-ohjelman toisen jakson, jossa vieraana oli näyttelijä, koomikko ja voimailun maailmanmestari Sami Huhtala. Hieman alle tunnin mittaisessa jaksossa pureuduttiin syvälle keskusteluun ohjelman isännän Tapani “Tape” Valkosen ja Samin kanssa, jossa aiheina ovat luonnollisesti myös urheilu.

Katso jakso tästä! Teksti jatkuu videon jälkeen.

Yksi jakson isoista puheenaiheista on doping. Kehonrakennuksessa ja voimailussa doping on raaka osa-alue, joka jakaa mielipiteitä suuntaan ja toiseen. Myös Tape ja Sami jakavat omat, selkeät mielipiteensä aiheesta. “Eihän missään lajissa kilpailla kaurapuurolla pelkästään”, toteaa Tape. Sami lisää, että “ei oo lajia, missä huipulla oot puhtaana”.

“Mä luulen, et jokainen urheilija olis ikionnellinen, jos koko dopingaineita ei olis olemassakaan”

Tape Valkonen

Ohjelmassa nähdään aitoa purkautumista siitä, miten haasteellista ammattiurheilijan tulee pärjätä kisoissa. “Ihmiset haluaa, että ennätyksiä rikotaan, mutta doping on pahasta”, Sami toteaa. Kukaanhan ei halua nähdä tylsiä, samoja tuloksia kuin viime vuonna, vaan aina odotetaan jotain uutta.

Näemme jaksossa paljon muutakin ja tutustumme myös Samin herkempään puoleen. Onko Sami yhtä karski, kuin mitä ulkokuori kertoo?