OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

TG Top Guns

Uusi vuosi lähtee käyntiin legendaarisesti – mukaan uusi ohjelma TG Top Guns!

Tammikuun 1. päivänä näemme kokonaan uuden ohjelman, kun TG Top Gunsin ensimmäinen jakso julkaistaan kello 19:00. Kyseessä on Tuomo “The Möykky” Korhosen ja Sami “Benchpress Life Coach” Salosen isännöimä elämäntapaprojekti, jossa treenataan, nauretaan ja välillä otetaan yhteen.

Tuomo tunnetaan aktiivisena tubettajana, joka uskaltaa sanoa asiat ääneen ja kertoa omia mielipiteitään. Sami on ammattilaisvoimannostaja, joka ei anna minkään pysäyttää. Nyt nämä kaksi hurjapäätä ovat laittaneet voimansa yhteen!

1.1. julkaistavassa ohjelmassa kyseessä on LEGENDS-sarjan ensimmäinen jakso, jossa on haastattelussa kehonrakennuksen legenda Juhani Mattila. Hän on voittanut 65-vuotiaiden EM-kisan ja tähtää vielä seuraavaankin luokkaan.

Katso, mistä kaikesta nämä miehet fiilistelevät keskiviikkona 1. tammikuuta OHO Live TV:llä!