OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Menikö vuodenvaihde railakkaasti? Tästä luku- ja kuunteluvinkit rentouttavaan viikonloppuun

Uutena vuotena tehdään runsaasti erilaisia lupauksia ja halutaan asettaa tavoitteita tulevaisuuteen. Tämä tapa on tietysti hieno, mutta jostain syystä monet meistä aloittavat vuoden niin, että vuoden ensimmäisenä päivänä väsyttää ja pahimmillaan on vuosikymmenen pahin krapula. Olisikin tärkeää, että antaisit kehollesi myös aikaa rentoutua ja palautua. Tästä meidän vinkit musiikin kuunteluun ja kirjoihin, joita tälle viikonlopulle suosittelemme.

Alkoholi ja juhliminen, ilmankin alkoholia, vaikuttavat jokaiseen henkilöön yksilöllisesti. Vaikka se tiedetään, kuinka paljon promilleja on veressä tai kuinka suorityskyky heikentyy, niin silti monet alkoholin ympärillä olevat vaikutukset ovat yksilöllisiä. Toisilla saattaa kestää palautua jopa päiviä aktiivisesta viikonlopusta. Tähän sisältyy myös se, jos on esimerkiksi normaalia enemmän sosiaalinen ja tapaa paljon ihmisiä. Siihen kuluu energiaa myös.

Tänä viikonloppuna OHO Live TV:n tiimissä otetaan rennosti ja keskitytään siihen, miten pidetään rentouttava ja miellyttävä viikonloppu. Musiikki ja kirjallisuus ovat yksiä parhaimpia tapoja pysähtyä, sekä antaa itselleen aikaa. Musiikkia voi kuunnella laidasta laitaan ja vaihtoehtoja on niin hurja määrä.

Viikonlopun musiikkivinkit

Toimittajamme Ville bongasi, että Leevi and the Leavingsin tiedettävästi ainoa livetallenne on nyt katsottavissa. Lue lisää tästä!

Jos käytät Spotifyta, niin Spotify koosti jokaiselle käyttäjälleen henkilökohtaisen katsauksen viime vuosikymmeneen ja vuoteen 2019. Miten olisi, jos istahdan sohvalle tai löhöät sängyllä, pistät parhaimmat kuulokkeet korville ja nautit lempibiiseistäsi illan? Ilta hurahtaa nopeasti myös YouTuben parissa – koska viimeksi katsoit uusimpia musiikkivideoita? Tässä muutama poiminta:

Viikonlopun kirjallisuusvinkit

Nykyteknologiassa yksi parhaimpia asioita on se, että kirjoja saa nykyisin digitaalisesti tai äänikirjoinakin. Mikä onkaan sen mukavampaa, kun pukeutua parhaimpiin kotivaatteisiin ja hypätä viltin alle lukemaan tai kuuntelemaan kirjaa. Esimerkiksi Elisa Kirja tarjoaa tutustumislahjana yksi e-kirjan tai äänikirjan maksutta uusille tilaajille!

Jos haluaa vaihtaa maisemaa ja tutustua lähemmin siihen, millaista voi olla yhden suomalaisen gangsterin elämä, kannattaa pistää tilaukseen Elämäni gangsterina.

Elämäni gangsterina

Marko Lönnqvist

0,00€ (norm. 9,90-12,90€)

Lunasta e-kirja ilmaiseksi tästä!

Lunasta äänikirja ilmaiseksi tästä!

Muitakin ilmaisia kirjoja löytyy vaikka kuinka! Katso tästä linkistä tutustumisedut.

Olemme tehneet aikasemmin katsauksen myös Juha Miedon elämäkertaan, josta löydät kirja-arvostelun seuraavasta linkistä. Mieto sopii tällaiseen rentoon viikonloppuun juuri erinomaisesti, kun haluaa muistella hyviä aikoja ja fiilistellä.

Toivottavasti saat pitää rauhallisen ja juuri sellaisen rentouttavan viikonlopun, kuin itse halusitkin. Muistathan pitää mielessä ne sinulle tärkeät asiat, niin silloin olet saanut viikonlopusta parhaimman irti!

Erinomaista viikonloppua!