OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Haku auki: Rukalla järjestettävä LUMI (Luminous Artist Festival) esittelee suomalaisia vientiartisteja 17–19.4.2020

Rukalla järjestettävä LUMI (Luminous Artist Festival) esittelee suomalaisia vientiartisteja 17–19.4.2020.

Luminous Artist Festival tuo Rukalle nimensä mukaisesti Suomen tämän hetken valovoimaisimmat vientiartistit. LUMI esittelee 8–10 tarkkaan valittua suomalaista artistia tai bändiä yleisölle sekä Music Finlandin kutsumille kansainvälisille musiikkialan ammattilaisille, kuten toimittajille, festivaalijärjestäjille ja levy-yhtiöille.

Tapahtumapaikkana toimiva Ruka tarjoaa yhdessä suomalaisten vientiartistien kanssa eksoottiset puitteet uudentyyppiselle festivaalille ja sen kansainvälisille vieraille. Tapahtuman järjestää Is This Art! yhteistyössä Ruka-Kuusamon Matkailu ry:n kanssa. 

Festivaalin julkinen esiintyjähaku aukeaa tiistaina 7.1.2020 klo 10:00 osoitteessa www.lumifestival.fi

Festivaalin esiintyjähaku kestää tammikuun loppuun ja sulkeutuu perjantaina 31.1. klo 16:00. Lopulliset esiintyjävalinnat tekee itsenäinen valitsijatyöryhmä. Tapahtumaan valitut esiintyjät julkistetaan ja festivaalin liput tulevat myyntiin 24. helmikuuta