OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Raskaansarjan suomenmestarin Juho Haapojan elämä on mullistunut vuodessa – katso, mitä kaikkea siihen kuului

Torstaina 9. tammikuuta kello 21 julkaistiin Tapella kylässä-ohjelman uusin jakso, jossa vieraana ex-ammattilaisnyrkkeilijä Juho “Härmän Häjy” Haapoja. Kyseessä on tunteikas jakso, johon kuuluu niin mielenterveys kuin nyrkkeily.

Kun ammattilaisurheilijan ura loppuu, maailma mullistuu. Kaikki aikaisemmin tuttu päättyy ja tulee opetella kokonaan uusi elämä. Tape Valkosen isännöimässä ohjelmassa Juho kertoo haasteistaan ammattilaisuran lopettamisesta – miten hän käy terapiassa, miten identiteetti kärsii ja kuinka yhteen vuoteen on mahtunut jopa avioero.

Tietysti Tape pääsee kokeilemaan kehässäkin omia taitojaan, kun pojat pistävät kamppeet päälle ja ottelevat. Juho näyttää, miten tapellaan kylässä!

Katso uusin jakso tästä!