OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Millaisia hotelleja avataan tänä vuonna? Tiedossa mielenkiintoinen vuosi ja upeita matkakohteita

Uusissa hotelleissa on monta hyvää, mutta myös muutamia huonoja puolia. Uusien hotellien ehdottomasti kilpailukykyisin etu on se, että ne ovat lähes aina moderneja ja niissä on parhaimmat mahdolliset varusteet, sekä esimerkiksi huonekalut. Uusissa hotelleissa on mahtava nukkua, sillä tiedät, etteivät patjat, tyynyt ja peitot ole esimerkiksi kovinkaan käytettyjä.

Uusissa hotelleissa ei myöskään ole hajuja ja varsinkin monet lähipiirissäni, jotka ovat hajuille herkkiä, valitsevat mielummin uuden hotellin. Samaan aikaan kuitenkin juuri tämä herkkyys on asia, mitä uusissa hotelleissa ei aina ota huomioon.

Kun uusi hotelli avataan, on monissa niissä ilmaistointikanavissa ja filttereissä paljon rakennusvaiheesta irronnutta pölyä. Vaikka hyvin rakennetuissa hotelleissa ne vaihdetaankin ennen kuin hotelli avataan, jää rakennukseen silti paljon pölyä, joka voi jäädä ilmastointiin kiinni.

Nämä ovat kuitenkin sellaisia asioita, jotka eivät pidä aina paikkansa ja uusissa hotelleissa on suuri määrä hienoja etuja. Olemme listanneet tähän muutamia valikoimia siitä, millaisia hotelleja vuonna 2020 avataan. Miksi et suunnittelisi omaa matkaa esimerkiksi juuri uuteen hotelliin?


Radisson Blu Hotel, Sopot

Myös Baltian tai Puolan Rivierana tunnettu Sopot on kaunis, merellinen kaupunki, jossa voi helposti viihtyä pidempään kuin viikonlopun. Kaupunki sijaitsee monelle suomalaiselle tutun Gdanskin vieressä. Gdanskiin pääsee kätevästi suoralla lennolla Suomesta.

Radisson on rakentamassa uutta hotellia Sopotin modernille alueelle, josta löytyy tekemistä ja nähtävää. Tässä 219 huoneen hotellissa on muun muassa kylpylä, jossa on 25 metrin uima-allas ja kaksi poreammetta. Lisäksi ulkoa löytyy saunarakennus, johon mahtuu jopa 40 henkeä. Sopotin hiekkaranta on alle puolentoista kilometrin päässä hotellista.

Radisson Bu Hotel, Sopot avataan tämänhetkisten tietojen mukaan kesäkuussa 2020.

Sopotissa sijaitsee Euroopan pisin puulaituri

Radisson Hotel Szklarska Poręba

Lounais-Puolaan avattava Radisson Hotel Szklarska Poręba rakennetaan nimensä mukaisesti Szklarska Poręba-nimiseen kaupunkiin. Tämä kaunis vuoristokaupunki kutsuu kylään huhtikuusta 2020 alkaen ja odotettavissa on todellakin nautinnollista vuoristoilmaa.

Todennäköisesti parasta tässä hotellissa tulee olemaan ulkoporeallas, jossa pääsee ihastelemaan juuri tätä vuoristonäkymää. Hotellin kylpylässä on muutamia saunoja ja muun muassa uima-allas, jossa on liukumäki. Tämä hotelli on siis todella viihtyisä majoituskohde kaikenikäisille lomalaisille.

Itse hotellin sijanti on siinä mielessä erinomainen, että se sopii esimerkiksi automatkailuun todella hyvin. Pääset nauttimaan Puolan parhaista puolista ja lyhyen matkan päässä on niin Tsekki ja Saksa. Tämä hotelli voikin toimia tällaiseen matkaan hyvin tukikohtana.

Szklarska Poręban idyllistä vuoristomaisemaa

Hilton Rome Eur La Lama

Hilton on avaamassa uutta, jopa 437 huoneen hotellia Roomaan. Kyseinen hotelli sijaitsee Rooman business-alueella ja läheltä löytyy esimerkiksi La Nuvola Rome Convention Center and the Rome Congress Palace. Tätä hotellia ei kannata kuitenkaan jättää huomiotta lomamatkallakaan.

Kyseisessä hotellissa on nimittäin katolla ravintola, jossa sijaitsee ulkoterassi. Kaunis italialainen maisema on siis taattu! Hotellin vieressä sijaitsee myös muita ravintoloita, sekä esimerkiksi kauppakeskus. Et siis välttämättä tarvitse omaa autoa, sillä tekemistä löytyy paljon läheltä.

Tämä hotelli avataan kesäkuussa 2020.

Rooma tunnetaan mahtavista maisemistaan. Kuvassa Castel Sant’Angelo

ME Dubai

Dubai on yksi suomalaisten suosimista matkakohteista erityisesti talven aikana ja sinne avataan jatkuvasti uusia hotelleja. Yksi mielenkiintoisimmista uusista hotelleista on ME by Mélia. Kyseessä on moderni ja mahtipontinen kokonaisuus, jonka odotetaan olevan yksi Dubain tulevista huippuhotelleista. Forbesin tietojen mukaan hotellissa tulee olemaan 74 hotellihuonetta, 19 sviittiä ja 94 huoneistoa. Tämänhetkisten tietojen mukaan hotelli avataan helmikuussa 2020.

Dubaissa sijaitseva Burj Khalifa on näyttävä rakennus

Four Seasons Bangkok

Four Seasonsin kanta-asiakkaat ovat varmasti iloisia, kun maaliskuussa 2020 aukeaa pitkän tauon jälkeen Bangkokin ainoa Four Seasons. Tässä hotellissa on paljon vihreää ja luonnosta on otettu paljon inspiraatiota. Tässä 299 huoneen hotellissa on kaunista terassia ja puistoa paljon. Lisäksi hotelli tulee tarjoamaan paljon hyvinvointipalveluita, kuten joogaa ja muita ryhmätunteja. Varaa lentosi Bangkokiin jo nyt!

Bangkokin kaupunkinäkymä on moderni ja viihtyisä

Mikä näistä hotelleista herätti sinun matkakuumeen? Kuulemme mielellään matkakokemuksiasi ja ajatuksia matkustamisesta. Lähetä meille viestiä osoitteeseen matkailu@ohotv.fi – julkaisemme parhaimmat jutut!