OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Lähisuhdeväkivalta on pelottavan yleistä, mutta siitä ei puhuta – Hanna ja Terhi avavat aihetta nyt

Tänään Pieni Pala Hannaa-jakson uudessa jaksossa on tunteita ja paljon puheenaiheita, sillä jakson aiheena on lähisuhdeväkivalta. Vieraana on Terhi Ikonen.

Terhi kertoo oman elämäntarinansa omien kokemuksiensa kautta. Terhi puhuu ihanan voimauttavasti ja siitä näkökulmasta kuinka tällaisestakin asiasta voi selvitä, oppia ja kasvaa. Tärkeintä on uskaltaa tehdä se ratkaisu ja lähteä huonosta ja pelottavastakin suhteesta. Tämä ei ole todellakaan helppoa, sillä tässä puhutaan kahden ihmisen välisestä suhteesta, tiiviistäkin ja hyviäkin aikoja mahtuu aina mukaan. Lisää paineita aiheuttavat monesti myös ulkoiset paineet ja kulisseja pidetään pystyssä.

Yksikin lyönti on liikaa, eikä mikään puhe tai toiminta tee tästä asiasta hyväksyttävää.

Pieni Pala Hannaa 4. helmikuuta kello 19.00.