OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Marilyn Manson basisti Juan Aldereten vammojen hoitoon haetaan joukkorahoitusta

Shokkirokkari Marilyn Mansonin livekokoonpanossa vuodesta 2017 asti soittanut Juan Alderete joutui alkuvuodesta vakavaan pyöräilyonnettomuuteen, jonka seurauksena hän sai vaikean aivovamman ja hänen kaulaluunsa sekä selkärankansa murtuivat.

Alderetelle on avattu joukkorahoitus kampanja GoFundMe -sivulle, jonka avulla pyritään keräämään 250 000 dollaria (noin 225 000 euroa) kuntoutusta varten. Kampanjan avulla on tarkoitus kerätä varoja tarvittuihin kognitiivisiin sekä fyysisiin kuntoutuksiin, arkiaskareita helpottaviin apuvälineisiin, sekä muihin odotettavissa oleviin menoihin.

Manson jakoi instagram tilillään kuvan hänestä ja basistista seuraavan tekstin saattamana: ”Ystäväni ja bändikaverini Juan tarvitsee apuamme ja energiaamme. Lahjoitathan kun pystyt. Kiitos. Linkki profiilissa”

Tällä hetkellä GoFundMe kampanjaan on lahjoitettu jo lähes 100 000 dollaria.