OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Helsingin Kaupunginteatteri peruu esitystoimintansa loppukeväältä 2020

Helsingin Kaupunginteatteri peruu kaikki loppukevään 2020 esityksensä koronavirusepidemian vuoksi. Teatteri perui reilu viikko sitten näytännöt 13.4. saakka. Nyt perutaan myös loput huhti-toukokuun näytännöt.

”Tilanne on erittäin valitettava paitsi teatterin ja sen henkilökunnan ja yleisön kannalta, myös koko yhteiskunnan kannalta. Kaikesta huolimatta haluamme katsoa luottavaisina tulevaan syksyyn. Teemme yhdessä töitä ja järjestelemme toimintaamme niin, että saamme esitystoimintamme jatkumaan syksyllä ja suunnitellut ensi-illat pidettyä”, sanoo teatterinjohtaja Kari Arffman.

Teatteri on yhteydessä asiakkaisiin, joilla on lippuja peruttuihin esityksiin, ja liput hyvitetään asiakkaille. Asiakas voi myös itse käydä vaihtamassa lippunsa lahjakorttiin Lippupisteen järjestelmän kautta: https://hkt.fi/lippupisteen-ohjeistus/.

Tässä poikkeuksellisessa tilanteessa teatteri toivoo, että asiakkaat vaihtaisivat peruttujen esitysten liput ensisijaisesti syksyn näytelmiin tai lahjakorttiin. Lahjakortti on voimassa vuoden vaihtopäivästä, ja se käy kaikkiin Helsingin Kaupunginteatterin esityksiin sen kaikilla viidellä näyttämöllä.