OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Nyt puhutaan rehellisesti ruoasta ja treenistä – Timo Kosonen ja Tape Valkonen haukkuvat dieetit pystyyn

Torstaina 26. maaliskuuta kello 21 alkavassa Tapella kylässä-ohjelmassa tutustutaan Timo Kososeen. Timo on ravinto- ja urheilualan ammattilainen, jonka Tapani “Tape” Valkonen tuntee jo vuosia. Heitä on yhdistänyt mielenkiinto ruokaan ja treenaamiseen, mikä onkin illan jakson aiheena.

Urheilualalla törmätään kaikenlaisiin väitteisiin ja tavalliset tallaajatkin pohtivat usein ruokavaliotaan. Nyt Tape ja Timo puhuvat rehellisesti omiin mielipiteisiinsä ja tutkimustuloksiin perustuen siitä, mikä oikeasti toimii ja mikä ei. Onko hampurilainen epäterveellinen? Mikä siitä tekee epäterveellisen? Kuinka tyhmää karppaaminen olikaan? Katso vastaukset näihin ja moneen muuhun kysymykseen torstaina OHO Live TV:llä!