OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Motörhead kitaristi Phil Campbell poikineen esiintyy syksyllä Suomessa ja Tallinnassa

Legendaarisen hevi pumppu Motörheadin pitkäaikaisin kitaristi Phil ”Wizzö” Campbell saapuu syksyllä Tallinaan ja Suomeen mukanaan The Bastard Sons -yhtye, jossa soittaa Campbellin kolme poikaa Todd (kitara), Dane (rummut), Tyla (basso) sekä laulajana toimii Attack! Attack!-yhtyeen Neil Starr.

Suomessa yhtyeellä on kaksi klubikeikkaa esiintyen ensin 22. syyskuuta Tampereen Olympia-korttelissa ja seuraavana iltana Helsingin On the Rocksissa, sekä Karju Rock festivaali esiintyminen 18. syyskuuta.

Tallinnassa yhtye on pääesiintyjä Tallinn Truck Show 2020 -tapahtumassa 1. elokuuta.

Phil Campbell kokosi The Bastard Sons -yhtyeen Lemmy Kilmisterin kuoleman jälkeen vuonna 2016. Motörheadin perustaja ja ainoa vakituinen jäsen Lemmy menehtyi 28. joulukuuta 2015 ja yhtye hajosi välittömästi tämän jälkeen. Campbell soitti Motörheadissa vuosina 1984-2015 debytoiden vuoden 1986 Orgasmatron levyllä.

Tämä ei muuten ole aprillipila!